Bildirim
ACİL DRİVER YARDIMM!!!!
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde usb klavyeler driver istemez, fazla multimedia özellikleri varsa onlar için program kurulur belki ama usb klavyelere driver gerekmez.
Bilgisayar açılırken setup a filan girebiliyomusun ? windowstamı çalışmıyor sadece ? -
Farkli usb girişine takmayı dene anakartın sürücüsü yüklümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 6 Eylül 2010; 1:46:53 > -
KOÇER, arkadaşım eğer driveri varsa klavyeyi satın aldığında driver cd sini de verirler. Nette driver adına sonuç bulamadım şahsen bu modelin driveri yoksa yapabilceğin en iyi şey klavyeyi iade etmek.
Not: Klavyeyi başka bir bilgisayarda denemeyi de unutmayın hade kolay gelsin. -
usb portlar tak kullan olarak tanımlanır ve driver istemez,ancak eski sstemli bilgisayarlarda bu ürünleri tanıması biraz gecikiyor,veya olmuyor,
bu yüzden usb yi PS/2 ye çeviren aparatlar genelde işi görüyor,seninde işini göreceğini düşünüyorum,
anakartın driver sorunu olsa daha önce de usb lerini kullanamazdın,
sorun devam ederse klavyeyi iade etmen en doğrusu olacaktır,
driver la ilgili bir sorunun yok -
bu klavye den ben de aldım ve özellikle multimedya tuşları için. dizüstüne bağladım çalışıyor fakat multimedya tuşları çalışmıyor sadece uyku tuşu çalışıyor. üreticiyle temasa geçmeye çalışıyorum. yardımcı olur musunuz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- beklenmeyen g/ç hatası
- komut istemi
- mavi ekran hatası
- zyxel modem kurulumu
- laptop ses gelmiyor
- 0xc00007b hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X