Şimdi Ara

acil dubleks çekim yapabilen fotokopi makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1250 tl lik bütçe ile işin içinden çıkamadım. çift taraflı çekim yapabilen aylık 4000 siyah beyaz a4 baskı yapabilen, network ve usb bağlantısı olan bir fotokopi makinesi arıyorum. Etüt merkezinde kullanacağım için arıza, toner dolumu sorunuyla uğraşacak zamanım yok. düzgün bir makine için bütçemi biraz daha zorlayabilirim.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: morris

1250 tl lik bütçe ile işin içinden çıkamadım. çift taraflı çekim yapabilen aylık 4000 siyah beyaz a4 baskı yapabilen, network ve usb bağlantısı olan bir fotokopi makinesi arıyorum. Etüt merkezinde kullanacağım için arıza, toner dolumu sorunuyla uğraşacak zamanım yok. düzgün bir makine için bütçemi biraz daha zorlayabilirim.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/lexmark-mx310dn-faks-fotokopi-tarayici-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd800020&categoryId=6

buyrun efendim rakiplerine göre en uygunu bu

dakikada 33 sayfa
    256 mb bellek
    ayda 6000 sayfa çıktı
    yüksek verimli kartuşu ile istediğin gibi uğraşmazsın

fakat çift taraflı çekim olayını göremedim ona bir bak

olmazsa bunda otomatik çift taraflı olayı var

http://www.hepsiburada.com/liste/brother-mfc-9330cdw-faks-fotokopi-tarayici-wifi-renkli-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd501416&categoryId=6

• morris M kullanıcısına yanıt
    Aradığınız tüm özellikler fazlasıyla bu cihazda mevcut. 4x1 litre mürekkebiyle renki/ siyah maliyeti aynı. mevcut mürekkeplerle %5 yoğunlukta 200.000 sayfa basabilirsiniz.
    http://www.sarfet.com/hp-officejet-pro-x476dw-printer-ciss-with-ocp-ink
  • İçten bir şekilde yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler. Bu durumu reklam için fırsat gören arkadaşlar da saolsun. En bilindik mağazada 1850 tl olan yazıcıyı biraz muadil boya ile değerinin iki katından fazlaya satma çabası pek yardım etmek gibi gelmiyor.
    Ben siyah beyaz fotokopi makinesi tavsiyesi isterken bana sırf yardımcı olmak için boya tenekesi sunmazsanız çok mutlu olacam. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam dediğiniz özellikere uyan kyocera cihazlara bakın derim. dublex+fax+fotokopi+printer+scanner. tek toneri 5000-6000 çeker. toner fiyatı dolum yerine muadil kullanırsınız. fiyatı 50-60 tl civarında. makine uzun ömürlüdür. drum ünitesi 100.000 kopya verir. makine fiyatı 1700 tl. ilgilenirseniz istanbul içi kurulumda gerçekleştiriyoruz. Saygılarımla.
  • pixardigital P kullanıcısına yanıt
    İş yerim mersinde, kargo masrafı sorun değil tek derdim işimi görecek bir makine. mir model numarası yollarsanız çok sevinirim benimde inceleme imkanım olur. şimdiden teşekkürler
    kyocera mfp 1130 modelidir. internette özelliklerine bakabilir araştırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Derdim sıcak satış yapmak değil, vakit darlığından dolayı kısa geçiyorum. İnkjet teknolojisi hız ve kalite açısından lazer ile boy ölçüşecek noktaya geldi.
    Polemiğe de girmeden tavsiyemi yapayım;
    1850 tl'ye o cihazı alın dolum yaparak da sözünü ettiğim baskı maliyetlerini yakalayabilirsiniz. 4-5 bin sayfa için ayda bir dolum yapmak durumundasınız. Bu cihazla 1 ayda 100.000 baskı yapan müşterilerimiz var, takdir edersiniz ki bu sayılşarda basanlar için dolum pek cazip olmaz. Sisteme 4x1 lt mürekkep koyuyoruz ve 200.000 sayfa baskı garantisi veriyoruz. Bu garantiyi HP bile vermiyor. Fiyata 4 lt mürekkep, sürekli besleme sistemi ve garantiyi dahil ederseniz, bu kabiliyette bir lazer makinenin fiyatı en az iki katıdır. Baskı maliyetlerini hesaba katmadım henüz.
    Uzun lafın kısası HP Pro X serisi cihazlar lazer yazıcı ve fotokopilerin yerini alacak. Ucuz baskı çözümü de üretmişiz teşekkür edeceğinize şikayet ediyorsunuz.

http://www.n11.com/lexmark-x464de-P30165030

incelemen mümkünmü
  • copystar C kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ürünü inceledim gerçekten iyi bir ürüne benziyor ihtiyaçlarımı karşılayacak seviyede. merak ettiğimi tek konu toner dolumları ve fiyatları. toneri doluyor mu ya da ne kadara maloluyor?
    önerdiğiniz makineyi iceleyip aldım çok memnunum. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. iyi forumlar
    selamlar
    x464 ürün ile ilgili dolum yapmak istiyor isen
    x464de ürünün toneri dolum olabilir
    15k kapasiteli chip mevcut.
    lexmark uyumlu kaliteli 500 grm toz %5 dolgu ile 15k baskı verir.
    hayırlı olsun.
    temin ve fiyat bilgisi paylaşabilirmisin acaba?
    görüşmek üzere
  • ocp türkiyenin hakkı yenmiş hp prox serisi hem uygun baskı maliyeti hem hızı hemde baskı çeşitliliğinden ötürü lazerlerin yerini alacak yakında. tonerci arkadaşlar müşterilerine bu makine içinde alternatif sunabilmek için hazırlıklı olmalaılar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı malzeme -- 1 Ekim 2014; 13:40:07 >
  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    Lazercılar HP Officejet Pro X lafını duyunca tüyleri diken diken oluyor nedense.
    Halbuki maliyet açısından inkjet tonere göre daha avantajlı. Orta vadede tonerin sonu yaklaşıyor.
    Pro x serisinin A3 basan modeli çıktığı zaman lazercılar ne yapacak çok merak ediyorum.
    1.150 e buldum mersinde kargo masrafım felan olmadı. chip araştırmasına girmedim muadil toner kullanmayı düşünüyorum ama uygun chip ve düzgün toz bulursam dolum yaparım hocam. bu konuda tavsiyeniz varsa çok sevinirim. tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için
    anladım.
    n11 de puan ile 1017tl gibi yani daha uyguna geliyordu ama olsun.
    önemli olan doğru ürünü alman.
    hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.