Beyler hiç param kalmadı geceye hazrlıksız yakalandm yemn ediorum 5 kuruş parada yok sigarada yok halimi düşebiliormusunuz ? konya/merkez/ihsaniye civarlarnda oturan yardm SEver Dh üyesi varmı ?
quote:Orjinalden alıntı: drgladius Ben senin için içerim dert etme iyi çek iyi asıl kuzen düşünmen yeter +++ ulan ne yapaym akıl verin bari dostlar bu nasıl kardeşlik
garibanlar bende son sigaramı yaktımm söyleyeydiniz abimden 2 tane daha çalar rızayla sana getirirdim:D:D:D:D
quote:Orjinalden alıntı: djayaz garibanlar bende son sigaramı yaktımm söyleyeydiniz abimden 2 tane daha çalar rızayla sana getirirdim:D:D:D:D hadi len çalsaydın şimdiye duman olmuştu o sigaralar bizi fln ne düşüncen sen dimi kuzen ???
evet bence de mantıklı çay sarın için:) yada en yakın arkadaşınıza gidp nargile temin edin iki apartman var zaten :) geceyi dumanlı geçirin
quote:Orjinalden alıntı: Janine Benim bi arkadaş sigarasız kaldığı zaman kağıda çay sarıp içiyodu :D çarşaf olsa çay çok denerdimde kuru kağıtla olmuyor bee nargilenin kömürü yok olm olsa kuzenlerde kalırdm bugün
quote:Orjinalden alıntı: djayaz evet bence de mantıklı çay sarın için:) yada en yakın arkadaşınıza gidp nargile temin edin iki apartman var zaten :) geceyi dumanlı geçirin nargilenin kömürü yok ki nargile kömürü yerine mangal kömürü var onunla içilmio lan apo sen beni engelledn mi msnden
Araba bende olsa getirirdim şansına küs.. Musalla Şehitliğin oradayım 5 dakikada getirirdim, sigarasızlığı bilirim.
:D hyr nie engelleiym olum:D manyakmısın? çevrimdışıyım yarım saattir senle konuşuyorum yine çevrimdışıydım alala
quote:Orjinalden alıntı: bakidoruk Araba bende olsa getirirdim şansına küs.. Musalla Şehitliğin oradayım 5 dakikada getirirdim, sigarasızlığı bilirim. aslında çılgınlık yapmak var ya neyse zekirdekte diiliz
quote:Orjinalden alıntı: bakidoruk Araba bende olsa getirirdim şansına küs.. Musalla Şehitliğin oradayım 5 dakikada getirirdim, sigarasızlığı bilirim. çok da uzak deilmş hocam arabasızda olmaz tabi ama yinede eyw düşünmen yeter
quote:Orjinalden alıntı: rizabardakci239 quote:Orjinalden alıntı: bakidoruk Araba bende olsa getirirdim şansına küs.. Musalla Şehitliğin oradayım 5 dakikada getirirdim, sigarasızlığı bilirim. aslında çılgınlık yapmak var ya neyse zekirdekte diiliz çılgınlık aslında ama değerdi bi yönden sigarayı bırak bi kardeşle manalık sırı tanşmış olurduk=)
quote:Orjinalden alıntı: OsmanSariyar quote:Orjinalden alıntı: rizabardakci239 quote:Orjinalden alıntı: bakidoruk Araba bende olsa getirirdim şansına küs.. Musalla Şehitliğin oradayım 5 dakikada getirirdim, sigarasızlığı bilirim. aslında çılgınlık yapmak var ya neyse zekirdekte diiliz çılgınlık aslında ama değerdi bi yönden sigarayı bırak bi kardeşle manalık sırı tanşmış olurduk=) Sonra bir zaman artık inşallah..