Şimdi Ara

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
13
Favori
72.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akzidenz

radarda karı yağmurdan ayırmanın yolu var mı?
    değerli kardeşim
    radardan onu farkedemezsin. ama yine o siteden veya evinde varsa termometre gibi ısı ölçer bir araçla dereceyi ölçersen o bulutların kar veya yağmur olarak düşeceğini anlarsın. Yani sen ona takılma. o radardaki bulutlar üzerimize geldiğinde hava soğuyacak zaten. ve kar gorecegiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bütün krediyi DEK e yatırmış nallart.. Deniz etkili yağış olursa olur olmazsa 1 2 saat yerde beyaz bişiler görürüz olay biter.
    hayır kardeşim deki şu anlık tenzih ediyorum. ull dediğimiz bir yapı var. Kendi çapıinda bir alçak basınç oluşturan bu yapi beraberinde büyük nem taşıyor. ve soğuk hava ile cakisinca beraberinde yoğun kar geliyor. Akşamı beklelim😊

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

hayır kardeşim deki şu anlık tenzih ediyorum. ull dediğimiz bir yapı var. Kendi çapıinda bir alçak basınç oluşturan bu yapi beraberinde büyük nem taşıyor. ve soğuk hava ile cakisinca beraberinde yoğun kar geliyor. Akşamı beklelim😊

Alıntıları Göster
    Ben zaten bugün gececiyim ofisim tamamen cam ve topkapı sarayına tepeden bakacak bir yükseklikte tamamen açık alan boğazı vs heryeri net görüyorum bütün istanbul görüşümde olacak sabaha kadar.

Bakalım artık.

• nallart N kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, sadece buluttan düşen şeyleri farkediyor radar o zaman.
  • Arkadaşlar görüyorsunuz artmaya son gaz devam ediyor kar bulutları. görselde gördüğünüz bulutlar dahada ARTACAK. Yesillenecek. VE Akşamdan itibaren İstanbul'u batıracaklar. Şu an birikiyorlar. Anlık takip etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten takip edebilir. saat 5 e kadar oyalanın. Çünkü o saatten sonra takip zevki başlayacak.

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek.

TAKİP LİNKİ

www.mgm.gov.tr
    İstanbul, Son Radar Görüntüleri - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
    https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?rG=img&rR=34C&rU=ppi#sfB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

teşekkür ederim, sadece buluttan düşen şeyleri farkediyor radar o zaman.
    Evet radarlar çeşitli sensörler aracılığıyla yagisi getirecek olan bu nemli kütleleri tespit ediyor. Gerisi Soğuk hava ile bu nemli kulelerin şehir üzerinde cakisip coşmasına kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben zaten bugün gececiyim ofisim tamamen cam ve topkapı sarayına tepeden bakacak bir yükseklikte tamamen açık alan boğazı vs heryeri net görüyorum bütün istanbul görüşümde olacak sabaha kadar.

Bakalım artık.

Alıntıları Göster
    OO maşallah. o beyaz güzelliğin İstanbul'a yapışmasini manzaradan seyretmek. Ne büyük lütfü kerem

• Efsane gene kestane oldu. Nallart bu sene de guldurmedi.

• Tadında bırak efsane olarak anıl artık eski kışlar olmayacak ve ölüm haberinin fake çıkması eski hoş anılarını gölgeliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Oluştuğu kadar da kayboluyor. Güneş açtı tepemde şuan?

• sırf kar haberine girdim google a donanım haber nallart yazdım geldim buraya sabah beri günlük güneşlik hava oldu bulutlu kapandı hava yağsın şu kar yağacaksa. yürü be nallart :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Tadında bırak efsane olarak anıl artık eski kışlar olmayacak ve ölüm haberinin fake çıkması eski hoş anılarını gölgeliyor
    Kardeşim ölüm haberimi kim neden yaydı bilmiyorum ama duyduğuma göre biri para toplamaya çalışmış ekşi sözlükte bu konu üzerinden. Sonra kapatılmış konu. Eski kışların olup olmayacağını biz bilemeyiz ama şu bir gerçek ki eski kışlardan kastınız nedir. Eski kışlar dediğimiz yine belirli yılların çok kar aldığı yıllar vardır. 1964 1985 2004 2008 2012 2015 2017. Yani eski kış lafını ağızdan atmak gerekiyor. Baba sistemin ne zaman geleceğini bilemeyiz. Şükür son 1 2 sene dışında gerçekten hep sağlam kışlar gördük son senelerde. ama dediğim gibi 1 2 senedir bir şanssızlık var ülke üzerine. zaten 2020 de tavan yaptı bu ugursuzluklar. Ama temennimiz en azından bu aksamdan itibaren çok özlediğimiz o kara bir gecelik de olsa yoğun olarak görmek ve yaşamak. İnşallah GÖRECEĞİZ

• Değerli kardeşlerim. Radarda yeşil kütleler belirmeye. başladı. Hazirmiyizzzzz 😍

• Saat 18:00 sonrası başlar sistem.
    [Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek.
  • İnşallah heyecanla bekliyoruz beyaz örtüye çok hasret kaldık.
  • Hadi bakalim hevesimiz kursagimizda kalmaz gene umarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karadenizin üzerinde gözüken o bulutlar hali hazırda karadeniz üzerine kar bırakıyor mu yoksa istanbulun üzerine gelince mi kar başlayacak?
  • maslakta cama yağmur damlaları vuruyor :(
  • maslakta cama yağmur damlaları vuruyor :(
  • Kardeş bu kadar yazıyı kim okuyacak, insam biraz da bizi düşünür

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.