Şimdi Ara

ACİL DURUM. Her yerimde yağ bezesine benzer şeyler çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhb. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz 25 yaşında 150 kilo sağlıksız bi insanım ben. Hareketsiz yaşıyor ve 1.5 pakette sigara içiyorum günde. Biliyordum bi yerde patlak verecek ama sorun ne tabi kavrıyamıyorum. Hastaneye gidecem tabiki ama öncelikle hangi bölüme gitmeliyim ve sizin tahminleriniz veya bilgilerinizle nasıl yönleneyim onun için konu açtım buraya.

Belki birbirleriyle baglantılıdır diye her detaya girecem. Gögsümün altında yuvarlak yuvarlak büyük sivilcelere benzeyen kitleler oluştu önce. Patlatmaya çalıştıgımda patlamadılar.

Sonra testislerimde ufak noktacıklara benzeyen yağ bezesine benzer şeyler oluştu. Patlatmaya çalıştım ve patlattım. Kıl gibi ele gelen yağ bezesine benzer kıl gibi elime doluşu verdi yavaşça. Kokusuda çok kötü iltihap gibi kokuyor. Yani nası anlatayım bilmiyorum ama iğrenç bi koku.( Bu kısım için özür dilerim) Sonrasında bacak aramda oluşan yuvarlak yuvarlak dokunsan patlicak iltihaplı yuvarlak sivilceye benzeyen şeyler oluştu. Sonra tam olarak bacagımın dip yerleri oraya ne ad verilir bilmiyorum ama apışarasıyla bacagın bağlandığı kısımlarda önce şişmeyle gelen iltihaplı ve kokulu bi kitle oluştu. Ara ara patlıyarak çok kötü kokular yayıyordu Sonrasında durdu ve burası benim bölgem ben buranın sahibiyim dermişçesine orada kendine bi yer edindi. Orayı elledigimde dümdüz bi düzeye dokunuyormuşum gibi. Cilde benzemiyor elledigimde farklı bişe sanki derinin üstünü poşetle kaplamışlar ve içindede katıdan hallice bi sıvı oluşum var gibi.

Çok alakasız diceksiniz belki ama kulak arkamla ensemin arasında saçımın içinde bi yerde gene bunlara benzer bi kitle oluştu. Ve tabi dayanamayıp patlattım. Gene o igrenç koku.

Sonra sol koltuk altımdada çıktı.. Fakat bu patlamayan türden apışaramdaki poşetli yüzey diye adlandırdıgıma benzer ama patlamayan türden bi kitle. Sorunum ne sizce arkadaşlar?

Ayrıca akşama doğru bogazımda garip bi şişme oluyor ve elime gelen bi kitlede oluyor. Duruma göre değişiyor o kitle bazen var bazen yok.

Bilmiyorum bunlar neden kaynaklanır? İlaç olarak yıllarca antidepresan kullandım belki bu kaynaklı belki hareketsizlik belkide başka bi sorun. Tavsiye değilde çözüm odaklı olursanız sevinirim arkadaşlar. Tavsiyelerinizi pm den alabilirim sorun olmaz. Yani kilo ver filan dicekseniz pm den yazın. Ama sorunun şu tanıdığımdada var yada bilgiliyim filan diyorsanız yardımcı olun lütfen. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_333333 -- 22 Aralık 2018; 15:37:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.