Şimdi Ara

ACIL EKRAN KARTI TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 5 senedir sadece ram takviyesi yaptigim sistemimle aktif olarak oyun oynuyorum devamli xfx radeipn 6850 black edition ekran kartim 2 ay once bozulmustu ve bi bilgisayarciya 25 tl ye yaptirmistim sikintisiz calisiyodu ta ki bugune kadar kendisi an itibariyle sizlere ömür bana en dusuk butceyle bi ekran tavsiye eder misiniz vatana gidip alicam hemen su aralar sıkışığım idareten bisey alicam fifa 16 yi oynayabilicegim bozulan ekran kartim ayarinda da olabilir ne dersiniz tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• korty15 kullanıcısına yanıt
    r7250/r7 260/r7 265 veya gtx750ti alabilirsiniz.
    r7 250 sizin kartınızdan kötü. gtx750ti çok iyi.
  • eski kartin zayif degil onu aramamak icin 260x alman lazim sifiri 408 lira yani cok dusuk butceli derken 200-250 liralik kartlardan bahsediyorsan yaramaz.senin kartin aynisini ikinci elde 175-200 gibi satiyorlar olmadi aynisindan bir tane daha al.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Hocam bi karti onermissiniz ama benim xfx kartim 256 bitti bu kart 128 bit 2 gb ama gb in pek de onemli olmadigini biliyorum.bu forum icin kartimim aynisindan pek goremedim 2. El satan bakalim arastiricam bulabilirsem aynisini alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gb önemlidir esas bit önemli değil çünkü teknoloji gelişti artık 128 bit kartlar da hızlı olabiliyor.bu kart da 128 bit fiyatına bak.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6947

6850 yerine 260x önerilmiş 260x biraz daha hızlıdır bence başka kart aramayın.ikinci el olur diyorsanız 6850 bulabilirsiniz fakat 6000 serisi dx12 desteklemeyecek 260x ise destekleyecek.
  • korty15 kullanıcısına yanıt
    2ci el 285 anca sizi keser yada 2ci el 270

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI TAVSIYESI
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevaplar için şimdilik kartımın aynısından buldum 2. el bir dahaki kart için önerilerinizi göz önünde bulunduracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.