Şimdi Ara

Acil Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, kardeşim beş altı yıl önce topladığımız eski bilgisayarımı kullanıyor. Ekran kartı bozulmuş.

Eski donanımları unuttum gitti, Gigabyte P35-DS3L anakartla uyumlu sıfır ya da ikinci el alınabilecek iyi ekran kartları nelerdir?

• oguzhan_g kullanıcısına yanıt
    diger bilesenler + butce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara uyumlu, güç olarak zorlamayacak ve orta üstü bi seviyede olduğu sürece bütçe pek önemli değil. tabi aşırıya kaçılacak bir bilgisayar da değil ikinci elde 100 150 liraya kadar çıkabilir.

500 watt fsp güç kaynağı, intel e2160 işlemci ve 2-gb 800 mhz kingston ram var. overclock yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan_g -- 14 Mart 2014; 1:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_g

bilgisayara uyumlu, güç olarak zorlamayacak ve orta üstü bi seviyede olduğu sürece bütçe pek önemli değil. tabi aşırıya kaçılacak bir bilgisayar da değil ikinci elde 100 150 liraya kadar çıkabilir.

500 watt fsp güç kaynağı, intel e2160 işlemci ve 2-gb 800 mhz kingston ram var. overclock yok.

2.el 7770 - 7750 kovala
  • oguzhan_g kullanıcısına yanıt
    hd 7750 en iyi secim butceyi asarsa 2.el 5770 felan alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bakıyorum hemen söylediğiniz kartlara.
  • 2. el 6770 veya 7750 öneririm ben de, sistemi ve bütçenizi aşmadan iyi performans alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd readon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.