Şimdi Ara

ACİL ...Ekran Kartı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarımda Gigabyte P35C-DS3R anakart ve bu anakarta bağlı MSI 8600GT 256 MB DDR3 128 BİT ekran kartı takılı. Crt monitörümü 1280x1024 çözünürlükte çalıştırdığımda ekran titriyor. Bu ekran kartı yerine elimde bulunan Asus 9500gt 1gb ddr2 ekran kartı taksam anakartla ekran kartı çakışır mı? yoksa uyum içinde çalışır mı? Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öznurcan -- 30 Nisan 2010; 19:12:00 >

• Çakışma yaşamazsınız fakat performansta düşüş olur.
    Ayrıca sorunun ekran kartında değil monitörde olduğunu düşünüyorum ben. Mümkünse başka bir monitör ile dener misiniz bilgisayarınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öznurcan

Merhabalar arkadaşlar. Bilgisayarımda Gigabyte P35C-DS3R anakart ve bu anakarta bağlı MSI 8600GT 256 MB DDR3 128 BİT ekran kartı takılı. Crt monitörümü 1280x1024 çözünürlükte çalıştırdığımda ekran titriyor. Bu ekran kartı yerine elimde bulunan Asus 9500gt 1gb ddr2 ekran kartı taksam anakartla ekran kartı çakışır mı? yoksa uyum içinde çalışır mı? Cevaplarsanız sevinirim.

17 inç sanırım monitörünüz. Markasını yazmamışsınız ama ideal olarak 1024*768 ve 85 hz de kullanmanız en iyisi. 85 hz de titreme hissetmezsiniz. Fakat monitörünüz 1280*1024 çözünürlüğü 60 hz ile destekliyorsa hz değeri 60 a düşünce titreme rahatsız edici olabiliyor. Eğer monitörünüz destekliyorsa hz değerini 70 75 veya 85 e getirin. Desteklemiyorsa 1024*768 85 hz ye geri dönün. Önerilen çözünürlük budur. Ekran kartında problem olduğunu düşünmüyorum.

• bütçenizi söleyin 4650 drr3 veya 4670 drr3 almaya bakın
  • ati den şaşmayın derim
  • Ekran Kartında problem olcağını zannetmiyorum arkadasın dediği gibi Yenileme Hızıyla Alakalı Bir Durum Sizin Cözünürlüğünüzde İdeal 75 veya 85Hz olacaktır..
  • sakın kart falan alma, yani bu sorundan dolayı. Alacaksan monitör al. sorun monitöründe...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.