Şimdi Ara

acil ekşi hesaplı biri lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://eksisozluk.com/hemofili--66469?p=3 burdaki son mesajı yazan juggerhaunt a ulaşmam lazım .Konu hemofili ve askerlik.Hayrına yardımınızı bekliyorum

• Banada baska bi konuda lazim yabanci bir unibersitede okumus yazara soru sormam gerek yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

hemofili hastasıyım.

https://eksisozluk.com/hemofili--66469?p=3 burdaki son mesajı yazan juggerhaunt a ulaşmam lazım .Konu hemofili ve askerlik.Hayrına yardımınızı bekliyorum

hocam bendede hemofili faktör 7 var ama baya araştırdığım kadariyla hemofili isen muaf sayılıyorsun 8-9 kişiye sordum hemofili hastası olan hepside elverişli değil diye muaf saymışlar. Askerlik için sağlık kontrolüne giderken hemofili kartını veya belgelerini götür ama yine tekrardan test yapmak isteyebilirler o zaman seni Gata ya yönlendiriyorlar orda testleri oluyorsun hemofili isen zaten doktor askerlik yapamaz diye rapor ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 5 Ocak 2015; 17:39:35 >

• adsfghl A kullanıcısına yanıt
    artık torunlarında aynı sorun çıkarsa yardımcı olmak istiyorsan kayıt olabilirsin.

bkz: çaylak havuzu

bkz: çaylaklığın bazen bir/iki ömür sürmesi

bkz: bekleme sırasında zamanla ileri gideceğine geri gitmek
  • peyotenin yararları kullanıcısına yanıt
    asdfghj
  • adsfghl A kullanıcısına yanıt
    nickinle birebir aynı gülseydin şuku'nu vericektim

neyse, ekşi sözlük mod: off
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

Banada baska bi konuda lazim yabanci bir unibersitede okumus yazara soru sormam gerek yardimci olabilecek var mi

Öyle insanlardan sürüsüyle var. Burada konu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

hemofili hastasıyım.

hocam bendede hemofili faktör 7 var ama baya araştırdığım kadariyla hemofili isen muaf sayılıyorsun 8-9 kişiye sordum hemofili hastası olan hepside elverişli değil diye muaf saymışlar. Askerlik için sağlık kontrolüne giderken hemofili kartını veya belgelerini götür ama yine tekrardan test yapmak isteyebilirler o zaman seni Gata ya yönlendiriyorlar orda testleri oluyorsun hemofili isen zaten doktor askerlik yapamaz diye rapor ediyor

Aha sendemi faktor 7.ya benim deger 24 felan pt inr de 2 gene muaf verirlermi sence.birde rapor dedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

hemofili hastasıyım.

Aha sendemi faktor 7.ya benim deger 24 felan pt inr de 2 gene muaf verirlermi sence.birde rapor dedin

askeriyedeki doktora bağlı hocam hemofili karnelerini gördüğü zaman direkte yazabilir muaf diye yok birde biz kontrol edelim derse askeriyede hemotoloji gata da var gataya sevk eder orta kontrol olursun ve muaf sayılırsın yani daha hemofili olupta giden görmedim baya konustuklarım olsun yada yazılan çizilenler olsun %90 elverişsiz der yani rahat ol

• Conservator C kullanıcısına yanıt
    Sanki bilmiyoruz

Bana Liverpool John Moores universitesi okuyan lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüminKardeş -- 5 Ocak 2015; 21:56:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hemofili hastasıyım.

Sana hangi mail adresinden ulasmasini istiyorsan bana yaz om ile, ben kendisine ileteyim mail adresini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemofili B ve A hastaları genellikle muaf olurlar faktör 7 kullandığına göre hemofili C hastası olmasılısın ve %24 le muaf olunurmu bilmiyorum genelde %1 ila 10 arasını muaf tutuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.