Bildirim
Acil Elektrikli süpürge Tavsiyesi
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zamanzaman78
Arkadaşlar acil olarak sessiz ve çekim gücü yüksek bir elektrik süpürgesine ihtiyaç duymaktayım. Yaptığım araştırmalar neticesinde rowenta 4723 ve 8053 modelleri arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum Saygılarımla
phılıps bosch onerırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Arkadaşlar acil olarak sessiz ve çekim gücü yüksek bir elektrik süpürgesine ihtiyaç duymaktayım. Yaptığım araştırmalar neticesinde rowenta 4723 ve 8053 modelleri arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum Saygılarımla
phılıps bosch onerırım
bosch markasına bir daha güvenmem beni ikidir yarı yolda bırakıyor ben philips yada tek süpürge satıcısı nilfisk derim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarper 77
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
phılıps bosch onerırım
bosch markasına bir daha güvenmem beni ikidir yarı yolda bırakıyor ben philips yada tek süpürge satıcısı nilfisk derim...
PHILIPS DAHA İYİDİR
AMA BOSCH ALMAN ÜRETİMİ
-
Merhaba,
Elektrikli süpürgelerle ilgili Süpürgemarket olarak arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışıyoruz.
Sslında 3 marka da bu alanda başarılılar.
Bosch, Miele ile birlikte Almanya 'da en çok satılan marka. Alman üretimi olması marka güvenilirliğini arttırıyor.
Philips son yıllarda Bosch'a nazaran daha fazla tercih edilmeye başlandı. Özellikle dinamik firma yapısı ve reklam politikası etkili gözüküyor. Tabii ki süpürgeleri de kaliteli.
Nilfisk, Danimarka 'nın en büyük şirketlerinden. Diğer ikisine nazaran farkı tek işinin yer temizliği olması. Sanayi tipi markaları ile uzun yıllardır ülkemizde olmasına rağmen ev tüketim pazarına girişi henüz yeni sayılır ancak diğer Çin 'den ithal mallara göre kalitesi tartışılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healer -- 29 Şubat 2012; 13:19:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X