Şimdi Ara

ACİL f/p açısından hangisi daha iyi? Samsung ATIV Book NP-350V5C-S0JTR / Samsung NP370R5E-S07TR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126805/samsung-ativ-book-np-350v5c-s0jtr-w8-.aspx
    fiyat: 1449 tl (outlet olanı 1267 tl)
    işlemci tipi: intel core i5 3230m
    bellek: 6 gb ddr3
    işlemci hızı: 2.6-3.2 ghz
    işlemci önbellek: 3 mb
    grafik tipi: amd radeon hd 7670m
    ekran belleği: 2 gb
    ekran boyutu: 15.6"
    ekran çözünürlüğü: 1366x768
    sabit disk: 750 gb
    sabit disk hızı: 7200 rpm
    optik sürücü: dvd+rw dl
    pil ömrü: 1-4 saat
    pil hücre sayısı: 6 hücreli
    usb port: 2x3.0 2x2.0
    yazılım: w8
    ağırlık: 2.3 kg

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S07TR
    http://www.teknosa.com/urunler/125032473/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s07tr-notebook
    fiyat: 1299 tl (100 tl hediye çeki var)
    işlemci tipi: intel core i5 3230m
    bellek: 6 gb ddr3
    işlemci hızı: 2.6 ghz
    işlemci önbellek: 3 mb
    grafik tipi: amd radeon hd 8750m
    ekran belleği: 2 gb
    ekran boyutu: 15.6"
    ekran çözünürlüğü: 1366x768
    sabit disk: 750 gb
    sabit disk hızı: 5400 rpm
    optik sürücü: YOK
    pil ömrü: 1-4 saat
    pil hücre sayısı: 3 hücreli
    usb port: 1x3.0 2x2.0
    yazılım: w8
    ağırlık: 2 kg

özetle disk dönüş hızları, ekran kartları ve optik sürücüleri hariç diğer özellikler neredeyse aynı. sorum şu 7200 rpm+optik sürücü+7670m mi yoksa 5400 rpm+optik sürücü olmaması+8750m mi?

• Laptop derseniz ekran kartı ilk önceliktir. Optik sürücü günümüzde artık kullanılan birşey değil.İşletim sistemi bile usbden daha hızlı kurulabiliyor.

8750m ekran kartlı modeli seçmek daha mantıklı.Dilerseniz optük sürücüye sahip i5 Lenovo z500 modelinede bakabilirsiniz.8750m ve gt645 aynı güçlerde sayılırlar.
  • lenovo z500'ler bana çok kaba geldi açıkçası. ultrabook almayacak olsam da taşınabilirlik biraz önemli. yine de teşekkür ederim :)

8750m'in daha iyi olduğunu biliyorum ama 7670m ile arasında bu kadar önemli bir fark var mıdır ki?
  • Evet,vardir. Laptopta parca degistirmek sikinti oldugu icin ekran karti cok onemlidir. 7670M den bir ust model olan gt635m'ede bakabilirsiniz. Ama tabiki 8750m veya gt645 gibi olmaz,olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım, çok teşekkür ederim
  • İsterseniz Asus K56 xo029h modeline bakın, ekran kartı GT740, GT645 ten birazz daha iyidir ve çok zarif bence
  • ibrahimdekori kullanıcısına yanıt
    günlerdir pc araştırıyorum bu ya gözümden kaçtı ya da bi özelliği kötü diye vazgeçtim. şu an hangi seçenek olduğunu anlamaya çalışıyorum :D

bu bilgisayar hoşuma gitti 740m çok iyi bir ekran kartı gerçekten. ama işlemciye kafam takıldı, 3317u düşük bi model mi? çok teşekkür ederim tavsiyen için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex-turner

günlerdir pc araştırıyorum bu ya gözümden kaçtı ya da bi özelliği kötü diye vazgeçtim. şu an hangi seçenek olduğunu anlamaya çalışıyorum :D

bu bilgisayar hoşuma gitti 740m çok iyi bir ekran kartı gerçekten. ama işlemciye kafam takıldı, 3317u düşük bi model mi? çok teşekkür ederim tavsiyen için :)

Sizin dediğinizi göremedim ama sanırım ASus K56 dan bahsediyorsunuz,

İyi bir bilgisayar, işlemciye e o kadar takılmayın işinizi rahat yapar, içiniz rahat olsun,
    Darty ye bakın en uygun fiyat oradaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

quote:

İyi bir bilgisayar, işlemciye e o kadar takılmayın işinizi rahat yapar, içiniz rahat olsun,

evet bahsettiğim sizin söylediğiniz asus k56http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K56CB-XO029H-p-97501-c-24.htm

ekran kartı gerçekten iyi ama işlemcisi oyunları ve çizim programlarını kasar mı emin olamadım bir türlü. i5 3230m olsa hiç düşünmeden alırdım.

• quote:

quote:

quote:

evet bahsettiğim sizin söylediğiniz asus k56http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ASUS/K56CB-XO029H-p-97501-c-24.htm

ekran kartı gerçekten iyi ama işlemcisi oyunları ve çizim programlarını kasar mı emin olamadım bir türlü. i5 3230m olsa hiç düşünmeden alırdım.

Merak etmeyin işlemcisi gayet yeterli olur, kullanıcı yorumlarına bakın ondan sonra karar verirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etmeyin işlemcisi gayet yeterli olur, kullanıcı yorumlarına bakın ondan sonra karar verirsiniz

çok teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.