Şimdi Ara

acil fikir lazım...mazda 323f hb

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...bir araba almaya karar verdim ve komşumuzda bulunan araç konusunda ciddi tereddütlerim olunca fikirlerinize başvurmak istedim...

arac 91 model mazda 323f hb 1.6 motor...motor enjeksiyonlu(4 nokta) ,dört cam manuel ve hidrolik direksiyonu yok...
    bugün arabayı kocaeli mazda servisine götürüp baktırdım...

-aracın kaportası yaşına göre oldukça sağlam ve diri duruyor...ufak tefek değişen var ve cok azda olsa kapı altlarında pas görüldü ama dediğim gibi kaporta bence ii..renk gri bu arada...

-motor durumu güzel ve bir sıkıntısı yok dedi ustalar..araç benzinli ve lpg hiç görmemiş..km ise 250.000 de..

-aracın ön iki lastiği değişip rot balans istiyor

-sağ ön amartisör değişmeli

-eksoz kaynak istiyor ufakdan

-ön cam kenarlarındaki dirseklerin cıtaları yok ve servis orjinali 300 ytl dedi...

-tavan döşemesi ve ön iki kapı döşemesi ile kollarının değişmesi lazım..(bu konuda fiyat verirsenin sevinirim hiç bilgim yok)

-arabanın teypi bozuk değişmesi lazım..

-merkezi kilit sisteminde ufak bir sorun varmış

-motor 1.6 enjeksiyonlu olduğu için sıralı sistem tüp takılabiliyor ve ortalama 1000 ytl bu donanım..(bu arac tüpsüz kullanılırmı tasarruf acısından*)

şimdilik bildiğim eksikleri bunlar..

son olarak sahibi 5.500 ytl ye bırakacagını soyledi..kendisi 10 yıldan fazladır biniyor arabaya...

şimdi bu arac alınırmı?
    yazdığım eksikler ortalama ne kadara bana patlar arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..özellikle bu araçları tanıyan arkadaşlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusk1 -- 15 Nisan 2010; 21:45:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.