Şimdi Ara

acil fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana acil yardım.mutfak dolaplarım bitmek üzere ve ben daha hiç bir beyaz eşyama karar vermedim.

bu siteye üye oldum fikir edinebilirim diye kafam daha çok karıştı.başka bir topiğe yazdım sağolsun T-una arkadaşım yardımcı olmaya çalıştı.

ben ürünlerin kodlarını bilmiyorum.fiyatta çok önemli değil (nasıl olsa battık batacağımız kadar)sizlerden istediğim.

bana sorun çıkartmayacak en kullanışlı,en uygun ürünleri kodlarınıda yazarak tavsiye etmenizdir.yine de bir fiyat aralığı yazacağım + - 200 diye

düşünebilirsiniz.yani 200 falan üstüne çıkabilirim.ya da şöyle diyeyim üç beyaz eşyaya 5000 tl bütçe ayırdım tabii daha azı olursa çok daha iyi olur.

şimdi gelelim asıl soruna buzdolabı için 82 cm. genişliğinde bir yer ayırttım. bunlara göre 1500 +- 200 olabilir bir buzdolabı tavsiyesi

ben sharp ya da samsung düşünüyorum(bu siteden okuduğum tavsiyelere göre)

çamaşır makinesi sessiz motor 8 kg olan lg beğendim.ama hiç bir fikrim yok sadece satıcının bana anlattıkları ve dış görünüş bunun içinde ayırdığım

fiyat 1500 + - 200 olabilir

bulaşık makinesinde tercihim 3. sepeti olan model yani çatal kaşıklığı üstte.altta yer kaplamıyor.program sayısı çok önemli değil ama iç malzemenin

kalitesi önemli buda + - 1500 olabilir.

biraz uzun oldu farkındayım ama,sorularım daha bitmedi. bunların haricinde cam seramik ocak ve davlumbaz var.(fırın almayacağım)

cam seramik ocakta siemens beğendim.880 tl fiyat verdiler ama frankie de olabilir.ya da sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum

davlumbaz da ise termikel hem uygun fiyat hemde görüntü açısından fena değil ama.kullanış açısından bir fikrim yok. bu ikisi için ayıdığım toplam bütçe

de 1500 civarında ama daha ucuz olursa memnun olurum.

buharlı temizleyiciler hakkında fikri olan varsa karhcer(yanlış yazmış olabilirim) diye bir marka var tavsiye ederler mi?

şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• Buzdolabı Sharp SJ-PT69R-HS 1750-1650TL arası, Inox 555(lt)... Beyaz isterseniz Sharp SJ-PT69R-WH. Nerden alırsınız size kalmış, servisi İklimSAdır 3 yıl garantilidir.

Çamaşır Makinesi Siemens WM12S762TR, 1600-1700 TL arası 1200 devir, 8kg yeni sessiz seridir. Inox isterseniz Siemens WM12S7X1TR 1900TL dolaylarında fiyatı vardır...

Bulaşık Makinesi Siemens SN26M890EU, 1600-1700TL arası VarioDrawer, Vario Speed özellikleri ön plandadır. İstediğiniz şekilde en üst seridir, bir üst serisinde tuşlar kapağın uç kısmında olduğu için bence gereksizdir...

Ürün seri kodlarını verdiğim için ürünlerin çok fazla detayını yazmadım, özellikle firmaların resmi sitelerinden incelerseniz sizin için daha iyi olur... Böylelikle kendi kendinize daha çok şey öğrenmiş olacaksınız, içinize daha çok sinecektir...

Ben bu ürünleri uzun araştırmalar sonucu başta candogan62'nin profesyonel bilgileriyle edindim, kullanıyorum. Bu anlamda tavsiye ederim...

Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla edinir, güle güle kullanırsınız....

• Buzdolabı konusunda T-una'nın Sharp markasında verdiği modeli destekliyorum kullanıcı olarak.Şimdiden mutfağınız ve eşyalarınız hayırlı olsun.
  • arkadaşlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.buzdolabı sharp SJ-PT 69RHS konusunda hemfikiriz

çok büyük bir terslik olmazsa okey verildi.bulaşık makinesi SN26M89OEU bu da tamamdır.

sadece çamaşır makinesinde sizin tavsiyeniz olan siemens WM12S762TR ile aynı fiyat olan LG F1406TD SP

arasında kararsız kaldım.her ikiside 8 kg.enerji ve su tüketinleri birbirine çok yakın sessizlik te hemen hemen

aynı LG de buharlı yıkama diye bir özellik var.ne kadar artı puan getirir bilemiyorum ama sanki bende bir

adım öne çıktı.fakat sanırım servis beko imiş bir sorun yaratır mı sizce?

hafta sonu darty ve media marketi gezdikten sonra son kararımı vereceğim ve doğubankla fiyat kıyaslaması

yapıp inşallah eşyalarımı alacağım..
  • Buharlı yıkama makinada yıkama bitip kurulama yaptıktan sonra çamaşırları kızgın buhar ile dezenfekte ediyor.....Bu özellik evde çocuk varsa yada hasta varsa çok işe yarıyor...Normal yaşantımızda ise istediğiniz çamaşırı buhardan geçirebiliyorsunuz...İçinde bakteri, mikrop, canlı kalmıyor....geleyim servisin BEKO olmasına....beko servisi beğenmiyorsan gidip lazım olan parçanı al istediğin serviste taktır....BEKO SERVİS BOSCH - PROFİLO NUN SERVİSİNE benzemiyor...Tititiz ve kaliteli.... Alttan su kaçıran BOSCH bulaşık makinama değişilmesi lazım yenileyin dediler Tamie edin dedim. servise götürüp bakarlarsa hortumları yenilenirse 400 liraya olurmuş...Alnımda bir yazı okudular her halde....Ben altına su tahliyesi için delik açıp 2 yıl fazladan kullandım....Makina sağlam koydum balkona.. yazlıkta yine kullanırım inş......Bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Şubat 2010; 10:49:21 >

• tuna arkadaşın yazdıkları çok iyi seçim olur.
  • Ôncelikle beğenisinden dolayı onboardx'e teşekkür ediyorum.

Hunter07 eğer siemens modelini beğenmediyseniz 1400devir Bosch ile kıyaslamanızı tavsiye ederim LG ile değil. Bu konuda candogan62 arkadasımızın fikrinide alırsanız icinize daha çok sinecektir.

Bahsettiginiz servisler bulunduğunuz bölgeye göre değişir ama daha fazla kurumsallik aranıyorsa ben kendi adima siemens Bosch Profilo ortak servislerini tercih ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.