Şimdi Ara

KARARSIZIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar... Yeni bir telefon almak istiyorum ancak aklım 3 tane farklı üründe bilemiyorum nasıl yapsam sizlerle paylaşmak istedim sayacağım telefonları muhakkak kullananlar vardır tecrübelerinden yola çıkarak yardımcı olursalar sevinirim telefona verebilcek bütçem şuanlık 1.200 , 1.500 civarında .. samsung i9100 galaxy s II , İphone 4s ve Blackberry 9900 sizce hangisini almak daha mantıklı olur aldıkdan sonra pişman olmayacağım seçenek olur şimdiden sağolun...

• Yokmu bi fikir veren ey ahali
  • 450TL ye Samsung Galaxy i5510 var 550TL ye Samsung Galaxy Ace var tavsiye ederim
  • bende s2 almayı dusunuyorum fakat s3'ün çıkması tereddütte bıraktı.
  • arkadşım bende s3ün çıkmasıyla listeme s2 de aldım bana göre yurtdışından getirilen s2 ler 850 kadar dusucek.S2 olmazsa ya atrix 2 yada atrix alaçağım ama karar
    senin yani birisine sorarak telefon alınmaz sen kullanacaksın.Sen begendiysen S2 alderim.çünkü s2 deki browser hızı neredeyse s3 ve onex yakın.
  • Yani tercih tamamen Galaxy den yana dimi
  • bana göre blackberry'i kafadan ele. blackberry'nin hiç bir esprisi yok. s2 veya 4s düşün. bunun tercihi de senin ihtiyaçlarına kalmış. küçük ekrana tahammül edemem diyorsan iphone'a yaklaşma. hep stabil olsun, durduk yere sorun çıkarmasın diyorsan s2'den uzak dur. ha bu demek değil ki zırt pırt bozulacak. yoo, ama deneyimlerime göre android ios'a göre çok daha çökme riskine sahip. onun haricinde her uygulama hala android'de yok. olsa da performans sorunları olabiliyor. her uygulamayı kullanırım ben diyorsan iphone. yalnız fark %10 kadardır. yani iphone'daki uygulamaların %90'ı android'de vardır ve çıkmaya devam ediyor. sağlamlık diyorsan s2. yere düşürme testlerinde çoğu 4s hemen kırılırken s2 çok daha sağlamdır. internet diyorsan s2, kişileştirilebilirlik diyorsan, romlarla uğraşabilirim diyorsan kesinlikle s2.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

bana göre blackberry'i kafadan ele. blackberry'nin hiç bir esprisi yok. s2 veya 4s düşün. bunun tercihi de senin ihtiyaçlarına kalmış. küçük ekrana tahammül edemem diyorsan iphone'a yaklaşma. hep stabil olsun, durduk yere sorun çıkarmasın diyorsan s2'den uzak dur. ha bu demek değil ki zırt pırt bozulacak. yoo, ama deneyimlerime göre android ios'a göre çok daha çökme riskine sahip. onun haricinde her uygulama hala android'de yok. olsa da performans sorunları olabiliyor. her uygulamayı kullanırım ben diyorsan iphone. yalnız fark %10 kadardır. yani iphone'daki uygulamaların %90'ı android'de vardır ve çıkmaya devam ediyor. sağlamlık diyorsan s2. yere düşürme testlerinde çoğu 4s hemen kırılırken s2 çok daha sağlamdır. internet diyorsan s2, kişileştirilebilirlik diyorsan, romlarla uğraşabilirim diyorsan kesinlikle s2.

Chandler Bing açıklamaların için çok teşekkür ederim insan kullanmadan karar veremiyor gerçekten ya s2 alırım pişman olurum ya 4s alırım pişman olurum gibilerinden çoğu kıyaslamalarda S2'nin genel olarak 4s'den daha iyi olduğunu defalarca okudum gördüm telefonu hava olsun diyede almıyorum şu sıralar İphone'i sırf hava olsun diye alan tipler yüzünden İphone'dan soğudum heralde tercihimi S2 den yana kullancam senin düşüncen ne olurdu tamamen kendi şahsi fikrini söylersen sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

quote:

bana göre blackberry'i kafadan ele. blackberry'nin hiç bir esprisi yok. s2 veya 4s düşün. bunun tercihi de senin ihtiyaçlarına kalmış. küçük ekrana tahammül edemem diyorsan iphone'a yaklaşma. hep stabil olsun, durduk yere sorun çıkarmasın diyorsan s2'den uzak dur. ha bu demek değil ki zırt pırt bozulacak. yoo, ama deneyimlerime göre android ios'a göre çok daha çökme riskine sahip. onun haricinde her uygulama hala android'de yok. olsa da performans sorunları olabiliyor. her uygulamayı kullanırım ben diyorsan iphone. yalnız fark %10 kadardır. yani iphone'daki uygulamaların %90'ı android'de vardır ve çıkmaya devam ediyor. sağlamlık diyorsan s2. yere düşürme testlerinde çoğu 4s hemen kırılırken s2 çok daha sağlamdır. internet diyorsan s2, kişileştirilebilirlik diyorsan, romlarla uğraşabilirim diyorsan kesinlikle s2.

Chandler Bing açıklamaların için çok teşekkür ederim insan kullanmadan karar veremiyor gerçekten ya s2 alırım pişman olurum ya 4s alırım pişman olurum gibilerinden çoğu kıyaslamalarda S2'nin genel olarak 4s'den daha iyi olduğunu defalarca okudum gördüm telefonu hava olsun diyede almıyorum şu sıralar İphone'i sırf hava olsun diye alan tipler yüzünden İphone'dan soğudum heralde tercihimi S2 den yana kullancam senin düşüncen ne olurdu tamamen kendi şahsi fikrini söylersen sevinirim..

ben galaxy s2 tercih ederdim.

• Galaxy s3 bekle bence..Acelen varsa kesinlikle s2 al..Birde galaxy note u incelemeni tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Galaxy s3 bekle bence..Acelen varsa kesinlikle s2 al..Birde galaxy note u incelemeni tavsiye ederim..

Birde Nexus'u iyi diyolar S2 den daha iyi diye duydum ama sonra araştırınca biraz sadece piksel olarak yani çözünürlüğüymüş aradaki tek farkı doğrumudur acaba bilgisi olan varmı S3 ne zaman çıkar acaba fiyatıda Önemli tabi haliyle
  • quote:

quote:

Galaxy s3 bekle bence..Acelen varsa kesinlikle s2 al..Birde galaxy note u incelemeni tavsiye ederim..

Birde Nexus'u iyi diyolar S2 den daha iyi diye duydum ama sonra araştırınca biraz sadece piksel olarak yani çözünürlüğüymüş aradaki tek farkı doğrumudur acaba bilgisi olan varmı S3 ne zaman çıkar acaba fiyatıda Önemli tabi haliyle

Ben nexus un ekran kalitesini hiç beğenmedim..s2 ile yanyana incelediğimde hem s2 nin hem note un ekranı nexus tan çok daha iyiydi..Bu arada haziran başı gibi s3 turkiyede olacak inşallah..Fiyatı tahmini 2000 civarlarında olur
  • quote:

quote:

quote:

Ben nexus un ekran kalitesini hiç beğenmedim..s2 ile yanyana incelediğimde hem s2 nin hem note un ekranı nexus tan çok daha iyiydi..Bu arada haziran başı gibi s3 turkiyede olacak inşallah..Fiyatı tahmini 2000 civarlarında olur

Çok teşekkür ederim açıklamalarınız gayet doyurucu. 2000 civarında heralde veremem diye düşünüyorum s3 e tercihim yine S2 den yana olacak heralde ama s2 de sevmediğim şey baya bi büyük telefon İphone 4s e baktımda o daha küçük boyutlarda ama hız ve işlem olarak s2 daha iyiymiş. İphone 4 ve 4s inde sevdiğim yönü menü olarak çok zengin App lar daha büyükçe o hoşuma gitti ama dediğim gibi yine s2 tercihim olacak heralde

• Galaxy nexus kullaniyorum. S2nin ekraninin daha basarili bulunmasina sasirdim. Arkadaslarimda s2 var ve nexusun ekraninin daha iyi olduguna hemfikiriz. S2 ile farki radyo yok nexusta. S2nin kamera cozunurlugu daha fazla ama nexus daha kaliteli cekiyor. S2nin gpusu daha iyi ama mesela gta3u nexus hd cozunurlukte takilmadan oynatiyor. Bi insan daha neyi oynayacak da takilacak cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galaxy nexus kullaniyorum. S2nin ekraninin daha basarili bulunmasina sasirdim. Arkadaslarimda s2 var ve nexusun ekraninin daha iyi olduguna hemfikiriz. S2 ile farki radyo yok nexusta. S2nin kamera cozunurlugu daha fazla ama nexus daha kaliteli cekiyor. S2nin gpusu daha iyi ama mesela gta3u nexus hd cozunurlukte takilmadan oynatiyor. Bi insan daha neyi oynayacak da takilacak cihaz?

Ve birde benim şahsi düşüncem bu Nesux S2'den daha kibar duruyor ikisi arasında kaldım gerçekten ne yapsam bilemiyorum. Şu anki fiyat farkı nedir acaba aralarındaki Çok yüksek değildir heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.