Bildirim
ACİL Foto. Mak. tavsiyesi
JACK & JONES JACPOPBASIC TRUNKS 5 PACK Boxer Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXWYSWJM
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 dolara anca idare eder 3.1 megapixellik makinalar var preminum marka kadıköy pcgold da satılıyor -
infinite e katılıyorum + biraz daha eklesen 150 dolara falan güzel makinalar var hızlı sistemde.www.hizlisistem.com dan bakabilirsin kafana göre.orda bayii adresleri falanda var aklına yatarsa gider alırsın. -
Maddiyat daha fazlasına elvermiyor da :=(( [V]
Orite falan gibi markalar nasıl? Kullanan var mı? -
Orite 3210 kullanıyorum,memnunum. İncelemesi için;
http://www.teknolojik.net/donanim/orite_vc3210/index.html
Eğer bütçenizi zorlayabilirseniz mutlaka CCD sensörlü bir makine almanızı tevsiye ederim.100$ civarına belki 2.el 2Mpixel ama CCD sensölü bir Kodak da bulabilirsiniz. Eğer 100$max diyorsanız Orite öneririm o fiyata daha iyisi yok gibi... -
orite arkadaşım kullanıyor çok memnunmuş.zaten kötüsü hangisiki bu makinaların?ben bozulan digital fotoğraf makinası hiç duymadım.zaten en ismi bilinmeyeni bile garantili oluyor -
haa bide makinayı alırken ccd mi cmos mu onada dikkat etmek lazım.cmosda görüntü ccd ye nazaran bayağı kötü oluyor zaten fiyatlarıda ucuz oluyor cmos teknolojisini kullananların.ccd sensorlerin isiga hassasiyeti cmoslara oranla kat kat daha iyidir ve elektrik tuketimi cmoslara gore cok daha fazladir.ccd nin açılımıda charge coupled device dır.neye yarıycaksa:) -
Samsung PL-20 alabilirsiniz, 14.1 MP kamerası var ve çok güzel çekim yapıyor . Tavsiye ederim . -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- elektromanya güvenilir mi
- bildirimler açık ama gelmiyor
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- 0543 lü numara kime ait
- samsung galaxy s serisi
- telefon yönlendirme
- s22 çıkış tarihi
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X