cihazlarını buldum, canonda 12 kartuş var her biri 75 TL ila 110 TL arasında değişiyor.
EPSON L1800 kartuşları dolum yapılabiliyor, ucuz.
Epson A4 Baskıyı ortalama 2 dakika içerisinde yapıyor, canon hakkında tam bilgi olmamakla beraber 1,5 dakika gibi bir sürede basacağını düşünüyorum Fiyat önemli değil, sizce hangisi ?
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: nofream
Merhaba arkadaşlar, kuruma acil olarak kısa zamanda yüksek kalitede fotoğraf yazıcısı almak zorundayız
Epson L1800 Canon PIXMA PRO-1
cihazlarını buldum, canonda 12 kartuş var her biri 75 TL ila 110 TL arasında değişiyor.
EPSON L1800 kartuşları dolum yapılabiliyor, ucuz.
Epson A4 Baskıyı ortalama 2 dakika içerisinde yapıyor, canon hakkında tam bilgi olmamakla beraber 1,5 dakika gibi bir sürede basacağını düşünüyorum Fiyat önemli değil, sizce hangisi ?
teşekkürler.
epson l1800
nofream
kullanıcısına yanıt
sarf maliyetinin L1800 e göre çok çok çok çok daha yüksek olması sorun teşkil etmeyecekse elbette canon pro-1. L1800'de gayet iyi baskılar verir ama elbette 12 renk pro bir cihazla bir olmaz beklentinin yüksekliğiyle alakalı bence L1800 baskısını görmeden karar vermeyin L1800 yeterli olacaksa pro-1 alarak sarf maliyetini çok çok çok çok yukarılara çekmeye gerek kalmayabilir.