Şimdi Ara

ACİL GEOMETRİDEN SONRA NE ÇÖZÜLMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ACİL Geometrinin denemesi
  • Yani Acilden sonra gidipte başka bir soru bankası çözülmez.Artık denemelere geçmen lazım.
  • supara önerenler oldu ama acilden sonra biraz basit kaçar diyenler de var. Denemelerle gitmek daha mantıklı duruyor :)
    Tşk hocam :)
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    eyv hocam teşekkür ederim :)
  • Forduss_77iLK10K F kullanıcısına yanıt
    Suparanın üçgenlerini çözüp bırakmıştım. Acilden sonra çok gereksiz. İlk iki testi birey b gibi bir şey katmaz acil çözdükten sonra. Sonraki testlerde birkaç zor soru oluyor ama testteki zorluk dağılımı dengesizdi.
  • Nitelik geometri
  • Doğru supara acilden sonra kolay kaçar. Nitelik yeni nesil geometri çözebilirsiniz, bu kitap daha çok çerezlik gibi günde 3 test çözseniz arada güzel gider :D daha sonra denemelere başlarsınız
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Geometrime güvenmiyorum sizce ilk kaynak olarak direkt Acil Geo mu çozmeliyim? Iyi bir sonuç icin geodan sadece acil cozulse olur mu?
  • bence önce tyt karekök geometri çöz sonra acile geç
  • Acilin üçgenlerini bitirdim basit soruları çözemediğim oluyor halen acili çözen hepsini çözer,basit gelir diye bir şey yok bence ayırt etmeden kolay zor ne geliyorsa çözülmeli
  • Hocam bu soruyu sormamış ol ya...
  • hyde1 H kullanıcısına yanıt
    Hocam supara geometri nasıl bir kitap sizce? Supara + Endemik yeni nesil geo almayi düşünüyorum ikisinin toplam fiyatı acil geometriye göre daha ucuza geliyor.
  • IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Kitap genel olarak orta seviye. Çözülebilir bir kitap ama kitapta benim gıcık olduğum bir şey vardı o da "yeni nesil soru" havası vermeye çalışmalarıydı. Örneğin bir doğru çizmek yerine bina çizmiş veya normal bir çember sorusu ama çember değil de halka falan çizmiş bunun gibi gereksiz sorular. Forumdaki konulara bakmanı öneririm belki önerilen güzel bir kitap bulursun. Ama Supara da kötü değil tabii çözebilirsin
  • Nitelik olabilir bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.