Şimdi Ara

Acil! godaddy domain sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce sahip oldugum domain süresini uzatmayı unuttum o nedenle domaini kaybettim .Godaddy almış ve siteye girince buy this domain yazıyor
    69$ a. Ben ödeme yaptım 69$ karttan da çekmişler ancak domain ben de değil şimdi yolladıkları mailde 80 estimated value deyip min teklif istiyorlar hiçbirşey anlamadım
    yardım edermisiniz ?

• Üzülerek söylemem gerekiyorki aynı sorunla bende karşı karşıyayım 05.02.2011 tarihinde godaddy 69$ değerinde kartımdan para çekti. Oysa domain i satın alırken buy this domain yazıyordu. Bu cümleye aldandım. Site satın alan arkadaşlar godaddy güvenilir değil sakın uzak durun. Godaddy sahtekar godaddy dolandırıcı godaddy düzenbaz. Bankayı aradım iptal ettiremedim. 5$-10$ ikinci bir teklif verdim. Bu işin çözümü nedir. Mail adresim cayhanaydin@msn.com. Şimdiden teşekkürler.
  • GoDaddy'nin sizden aldığı 70 dolarlık ücret, domain sahibiyle iletişim kurup fiyat teklifinizi iletmek üzere aldıkları hizmet ücretidir.
    Yani aracılık hizmeti için 70 dolar hava parasını peşin peşin alıyorlar ve ardından olur da domain sahibine ulaşırlarsa teklifinizi iletip onun üzerinden de ekstra komisyon istiyorlar.
    Domain sahibine ulaşma durumu çok jenerik bir domain ve uçuk rakamlar yoksa genellikle safsatadan ibarettir. Kimseye ulaştıkları falan yok. Buradaki amaç yasal dolandırıcılık ile paranızı almaktır.
    Godaddy çok uyanıkça tasarlanmış bir sistemdir.

Neyse; Sizden paranızı bir güzel alıyorlar önce;
    Ardından çeşitli bahanelerle sizi 2-3 ay bekletiyorlar; domain sahibine ulaşamıyoruz, cevap alamıyoruz diyerek zamanınızı çalıyorlar. Sonra sesleri kesiliyor.
    Ödemenizin karşılığını alamadığınız için godaddy paramı iade edin dediğiniz an ya da PayPal üzerinden godaddy hakkında Case açıp itiraz ettiğiniz an "aracılık hizmetlerimiz için iade yoktur" diye bir mail gönderirler, bir güzelde işlemi "domain sahibine ulaşılamamıştır diyerek sonlandırırlar" ve işlemi kapatıp 70 dolarınızı yakarlar.

Bu noktada ne PayPal sizi savunur ne de banka. Çünkü her şey yasaldır. Evet GoDaddy yasal açıklardan faydalanan dünyanın en büyük dolandırıcı şirketlerinden birisidir.

GoDaddy dolandırıcıdır, godaddy ile işlem yapmayın, godaddy sahtekardır.

Gelirinin büyük bölümünü bu şekilde elde eden şerefsiz bir şirkettir. Hele ki ingilizceniz yoksa ve ne yaptığınızdan emin değilseniz asla paypal hesabınızdan ya da kredi kartınızdan işlem yapmayın.
    GoDaddy Paypal firmasındaki hesabınızdan ödeme alırken size sözleşme imzalatır. 1000 dolara kadar hesabınızdan para çekme hakkına yasal olarak sahip olur. Ve ne yaptığını bilmeyenler bu işlemler esnasında önlerine gelenleri okumadıkları için mağdur duruma düşerler.

Godaddy yasal açıklar üzerinden beslenen bir dolandırıcıdır.

• arkadaşlar benimde başıma şöyle bir olay geldi 18/9/2012 de domain satın aldım 22 sinde mesaj çekmişler içeriğine tam anlamasamda güvenlik amaçlı hesabımın silindiği ödemenin geri yapıldığı vs yazmışlar 23ünde bir başkası satın almış sorguladığımda alan kişi içinde locked vs yazısı var onun için çalmış olabilir yazıyor ne yapabilirim.

bana gönderdikleri mesaj
    Thank you for being our valued customer. For your protection, as part of an
    ongoing effort to prevent the unauthorized usage of your payment method(s),
    the recent purchase activity on Account #55837152 has been
    reviewed by our verification office. As a result of this review, the referenced
    customer account has been locked and the payment method has been suspended
    from further use in our system. The charges made to this payment method have
    been refunded and the related products have been cancelled. Please allow five
    to ten business days for your financial institution to fully process the reimbursement.

These actions were taken as a precautionary measure to preserve the integrity
    of your payment method(s). The processes implemented are not intended as an
    accusation or derogatory claim. To request reinstatement, please log in to your
    account with us today. During the login process, to verify the payment method's
    account holder has authorized usage of this payment method, our secure site will
    prompt you to upload a viewable, scanned copy of the payment method account
    holder's government-issued photo identification, such as a driver's license or passport.
    Upon receipt of the requested documentation, we will re-evaluate the status of
    your account.

We apologize for any inconvenience caused by these actions and thank you in
    advance for your cooperation.

Sincerely,
    Verification Office

whois sorguladığımda yeni alanın altında yazan yazı:

Status:LOCKED
    Note: This Domain Name is currently Locked. In this status the domain
    name cannot be transferred, hijacked, or modified. The Owner of this
    domain name can easily change this status from their control panel.
    This feature is provided as a security measure against fraudulent domain name hijacking.

The data in this whois database is provided to you for information purposes only,
    that is, to assist you in obtaining information about or related
    to a domain name registration record. We make this information available "as is",
    and do not guarantee its accuracy. By submitting a whois query, you agree that you will
    use this data only for lawful purposes and that, under no circumstances will you use this data to:
    (1) enable high volume, automated, electronic processes that stress
    or load this whois database system providing you this information; or
    (2) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited,
    commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic mail, or by telephone.
    The compilation, repackaging, dissemination or other use of this data is expressly prohibited without
    prior written consent from us. The Registrar of record is IHS Telekom, Inc.
    We reserve the right to modify these terms at any time.
    By submitting this query, you agree to abide by these terms.

Registrar: IHS TELEKOM, INC.
    Whois Server: whois.ihs.com.tr
    Creation Date: 23-SEP-2012
    Updated Date: 23-SEP-2012
    Expiration Date: 23-SEP-2013

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.