Şimdi Ara

ACİL HD 7850 için İŞLEMCİ+ANAKART TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.bir agabeyimiz için yeni bir sistem kurmaya karar verdik ekran kartı olarak hd7850 düşündük bu karta uygun ikinci el darboğaz yapmıcak amd\intel bir işlemci ve ona uygun anakart önerisi istiyorum bütce olarak 500-550 tl ayırdım. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapk -- 23 Nisan 2015; 19:23:28 >

• Ne için kullanacak oyun internet takılma falanmı yoksa render falanmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapk

İyi günler arkadaşlar.bir agabeyimiz için yeni bir sistem kurmaya karar verdik ekran kartı olarak hd7850 düşündük bu karta uygun ikinci el darboğaz yapmıcak amd\intel bir işlemci ve ona uygun anakart önerisi istiyorum bütce olarak 500-550 tl ayırdım. yardımlarınızı bekliyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: kapk

Iyi günler arkadaslar.bir agabeyimiz için yeni bir sistem kurmaya karar verdik ekran karti olarak hd7850 düsündük bu karta uygun ikinci el darbogaz yapmicak amd\intel bir islemci ve ona uygun anakart önerisi istiyorum bütce olarak 500-550 tl ayirdim. yardimlarinizi bekliyorum.

350 liraya 2500k i?lemci satyyorum ilgilenirsen 150 200 liraya uygun bir anakart uydurabilirsen i?lem tamamlanyr. 970 ' e bile darbo?az yapmaz. OC kondisyonu syfyrdyr.

4GB GTX770 ile gta V ultrada aciyor herhangi bir yetmemezlik sozkonusu degildir.

Zaten beni forumda bilen bilir sattıgım ve söyledigim herseyin arkasında olan birisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Nisan 2015; 20:17:33 >

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    oyun için kullanacak bi internet kafeci tanıdığı varmış onun elinden kurtardım gt220 satmaya çalışırken ekran kartlarından ve core 2 serişi işlemcilerden anlarım ama yeni core i serileri ve amdlerden anlamam
  • kapk kullanıcısına yanıt
    Neden illaki 7850 daha güncel bir kart alın ? 7850 yi kaça buldunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    240 civarında bulurum diye düşünüyorum aslında 660-660ti ayarında bi kart daha iyi olur ama max 250 ayırabilirim kart için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapk

İyi günler arkadaşlar.bir agabeyimiz için yeni bir sistem kurmaya karar verdik ekran kartı olarak hd7850 düşündük bu karta uygun ikinci el darboğaz yapmıcak amd\intel bir işlemci ve ona uygun anakart önerisi istiyorum bütce olarak 500-550 tl ayırdım. yardımlarınızı bekliyorum.

power durumu nedir?

x4 860k işlemci ve a68 anakartta alabilirsin.

400 tl gibi bir rakam tutar.

intel tarafında da i3 4150-60 işlemci, h81m-s2pv anakart bakılabilir.
    bende i5 2500k düşünmüştüm ama sormadan hareket etmek istemedim buna göre anakart tavsiyeniz var mı 300 350 işlemci desek 200-250 civarında bi anakart lazım soketi vs uygun
  • meys M kullanıcısına yanıt
    7850 ile darboğaza girmicek gta 5 te dahil oyunlarda medium high arası sıkıntı yaratmıcak bir malzeme olması gerek hocam şimdi çıkıyorum akşam eve gelince dönücem önerierinizi bekliyorum
    H81 li modeller var kendi takacağın girişlere göre ( ses kartı falan takmak istersin ben pci girişsiz model öneririm iyi olmaz ) sinerji bilgisayarcılığa bak istersen sıfır alacaksan orası ucuzdur 150-200 liraya bulursun

ikinci el olucak piyasa ortalama fiyatlarına göre konuşalım i5 2500k ya çok yakınım şuan ona uygun atx anakart olursa daha iyi olur pcı girişi vs olsun yani 200 civarı olmalı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-z77a-g45-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz-o.c-hdmi-dvi-anakar-210373406/detay mesela bu anakart nasıldır ??
    z77 anakartlar nasıldır oc vs yapılmıcak boşa mı fiyat şişmiş olur cf-sli de yapılmıcak
    Z serisi ile oc yapılabiliyor işlemciee oc destekliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.