Şimdi Ara

|Acil| İCS den GB 2.3.6 a dönüş ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorola Razr xt910 telefonumu güncelledim fakat beğenmedim yeni sürümü eskisine dönmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Yalnız telefonun garanti kapsamından çıkmaması gerekiyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gta3 -- 20 Mart 2013; 0:00:03 >

• bildiğim kadarı ile GB ye geri dönüş yok Türkiye en son sürümü İCS idi ona geri dönme şansın olabilir CİD yedeğini aldı isen eğer,fakat GB 2.3.6 ya geri dönüş yok.
  • Emin misin şuanda İCS kullanıyorum bir yolu olmalı. Önceki telefonum LG Gt540dı ordan ice creame yükseltip tekrar Gingerbreade dönebiliyordum. İlgin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gta3 -- 20 Mart 2013; 0:02:21 >
  • telefonu türkiyeden mi aldın?
  • Evet bu Cumartesi aldım. Elimde orjinal 2.3.6 rom var rar şeklinde. Yüklenir mi ? Yüklenirse nasıl lütfen yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gta3 -- 18 Mart 2013; 20:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gta3

Emin misin şuanda Jelly Bean kullanıyorum bir yolu olmalı. Önceki telefonum LG Gt540dı ordan ice creame yükseltip tekrar Gingerbreade dönebiliyordum. İlgin için teşekkür ederim.

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=50919021 burada yazıyor açıklaması var ''Türkiyede satılan XT910'ların içinde gelen orjinal yazılımı aşağıdan indirebilirsiniz. 2.3.6 Android sürümüdür. Cihazında Android 4.0.4 yada daha üst sürüm olanlar bu rom'u kesinlikle flashlamasın. Sadece cihazında 2.3.5 yada 2.3.6 android olanlar bu rom'u güvenle flashlayabilirler. Tüm XT910 sahiplerine hayırlı olsun.''

• Evet bunu bende okudum da bir yolu olmalı .s .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: gta3

Merhaba Arkadaşlar

Motorola Razr xt910 telefonumu güncelledim fakat beğenmedim yeni sürümü eskisine dönmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Yalnız telefonun garanti kapsamından çıkmaması gerekiyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar

hocam çok gittin o zaman :) . şu an türkiyeye jelly bean gelmedi. güncel rom ics dir. ics dende gb ye geri dönüş yok bildiğim kadarıyla
  • Pardon ya o nerden çıktı. Çok yoğun olarak duydum da ordan kalmış aklımda GB Den güncelledim direk İCS oldu. Ama bir yolu olmalı tekrar eski hale geçmenin. Acaba sistem görüntüsünü almış birinden dosyaları alsam recovery yapsam olmaz mı ?
  • motorololarda bootloader kilidi var. her yeni sürümdede yenileniyor bunlar. eğer sende geliştiriciler için dağıtılan sayılı motorololardan biri yoksa dönüş imkansız
  • Yani GBden alınmış bir sistem görüntüsü işimi görmez mi diyorsun ? Gerçi recovery mod da sistem görüntüsünü yükleyebileceğim bir menü de mevcut değil. Teşekkürler verdiğin bilgiler için
  • İCS'den GB'ye düşemezsin. Motorola'nın verdiği güncellemeler böyle malesef. Başka çaresi yok.
  • en çok ideos x5 için böyle diyordular, mutlaka geri dönüşü vardır bizler bilmiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.