Şimdi Ara

ACİL! iPad 3 jailbreak tamamlanamadı, yazılım yüklenmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha dün iPad 3 32 GB Wi-Fi modelini aldım. Windows 7 64-bit kullanıyorum. Absinthe 2.0.4 ile jailbreak yaparken sonlara doğru "Could not connect to lockdown" hatası verdi. Program durdu ve iPad açıldı, sonra kapandı ve tekrar açıldı. Menüde Cydia gözüküyor ama tıklayınca açılmıyor, ana menüde kalıyor.

Absinthe'i tekrar çalıştırdığımda da "error: Device already jailbroken! Detected untether" diyor. 5.1.1'i restore etmeye çalıştım, iTunes 3194 hatasını verdi. iOS 6 yüklemek istedim, onda da 3194 hatası verdi. Alet 5.1.1'de çakılı kaldı. Bir de daha geç açılmaya başladı, belki bu yarım jailbreak işlemi yüzündendir. Kaç kere iPad ayarlarından "bütün verileri sil" gibi olan seçeneği seçip fabrika ayarına döndürdüm tableti, ama durum değişmedi, hala Cydia ikonu gözükmekte.

Durumu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Backup'ım vardı, onu yüklemeye çalışıyorum, 10 dakikadır "geri yükleme sürüyor" yazmakta. Çözüm yolu varsa gerçekten çok sevinirim.

• Cihazi DFU moduna alip iPad'i kurtarilmasi beklenen bir cihaz olarak tanitin iTunes'a. Sonra geri yukleyi secin iOS 6'ya geri donsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad bilgisayara bağlıyken "dfu modda ipad bulundu, restore edilmeden açılmayacak" diyor. Tamam diyip geçiyorum, restore butonu oluyor sadece. Mesela ordan Shift + Restore'a tıklıyorum, iOS 5.1.1 dosyamı seçiyorum, extract ettikten sonra 3194 hatası veriyor. Direk iPad'den yazılım indirmesini istedim, bari iOS 6'ya yükselsin de jailbreak'in izleri gitsin diye. "yazılım yüklenirken hata oluştu" dedi bu sefer de. Yazılım atamıyorum ya, şaka gibi.

Mediamarkt'tan almıştım iPad'i. Yenisiyle değiştirebilir miyim ki acaba? Aleti kontrol ederlerse Cydia ikonu problem çıkarabilir ama. Çok moralim bozuldu gece gece.
  • Yenisiyle değiştiremezler maalesef sizin yapmanızdan başka çare yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu ben 4s'te yaşadım. mac üzerinde jb yaparken. hem de ilkinde tekrar restore ettikten sonra 2.sinde de oldu. baktım already jailbreaked diyor cydia var hepsi full. 1 aydır falan o sekilde jb'li haliyle kullanıyorum hiç bir eksiklik ya da problem yok. tweak'ler vs de kurdum. yani takılmamak lazımmış ona.

o geri yüklemenin uzun sürmesi 4s'te de oluyor. dfu mod'a alıp o modda yükleme. geri çıkar aynı şekilde. sonra olacaktır. cok basit bir işlem bikaç dk'lık bir şey. değiştirmeni gerektirmez merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 22 Eylül 2012; 5:56:25 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Bugün hosts dosyasını sıfırladım, DNS'leri iptal ettim, redsn0w kullandım, iTunes'tan denedim, alet recovery mode'da takılı kaldı. USB slotunun yerini değiştirdim, tekrar denedim oldu. Ama 6.0'a update yapabildim sadece, şu SHSH olayı yüzünden sanırım. En azından artık Cydia görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroOnFire -- 22 Eylül 2012; 14:55:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.