Şimdi Ara

ACİL-İPOD TOUCH ELEKTİRİK ÇARPMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze merhaba bugün başıma çok garip bir olay geldi ipod touch u bilgisayardan şarz edicektim usb kablosunu taktım arkadaş vardı yanımda onun el,ne deydi 30 pinlik ucu hemen elini çekti meğersem elektrik çarpmış bende şaka yapıyor dedim elimi koydum bende elektrik çarpmadı sonra ipodu taktım şarja-ipod touchumun üzerinde plastik kılıf var sadece kapatma butonu kamera yeri ses açma kapama ve altı açık kalıyor gerisi plastikle kaplı-elime bir aldım elektrik çarptı metal yerinden ama ne elektrik ipodu fırlatmamla usb kablosunu çekmem bir oldu bu daha önce başıma bir kaç kez daha geldi ama çok hafif elektrik çarpması olarak
    şimdi arkadaşlar şimdi ipod öylece duruyor açmaya korkuyorum++ipodun kenarındaki cam biraz yukarıya kalktı ordan ışık sızıyor biraz acaba ordan mı elektrik çarpıyor
    1 hafta sonra garantiye verebilirim ancak Adanaya gidince

garanti için hiç uğraşmaz yenisini verir diyorlar ama korkuyorum

arkadaşlar garantiye veririsem 2 hafta sonra en geç almam lazım çünkü verdikten 2 hafta sonra Kıbrısa dönüyorum

edit:arkadaşlar garnati belgesine baktım belge onay tarihi 14.05.2010 yazıyor ama ben ürünü 2011 de aldım acaba ürünü bu tarihte aldılar ve 1 yıl bekletipmi sattılar yoksa bu Türkiyeye giriş tarihimi bir yerdede garanti başlama tarihi itunese bağlanma tarihinden itibaren başlar diye yazı okumuştum

şimdiden teşekkürler

• Cihaz aktivasyonu yapıldığından itibaren garanti baslar. Başka bilgisayar da da çarpıyor mü acaba? Gerçi denemeniz pek iyi bir şey degil. Bu durum tehlike yaratabilir iPodunuzu garantiye verin ama cihazınız ayıpli nal statüsünde olmadıgı için değişim almanız biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 24 Ağustos 2012; 1:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Cihaz aktivasyonu yapıldığından itibaren garanti baslar. Başka bilgisayar da da çarpıyor mü acaba? Gerçi denemeniz pek iyi bir şey degil. Bu durum tehlike yaratabilir iPodunuzu garantiye verin ama cihazınız ayıpli nal statüsünde olmadıgı için değişim almanız biraz zor

hocam o zaman 1 yılı daha var garantide.başka bilgisayarda denemedim çünkü patlamasından korkuyorum.ayıplı nal statüsü ne acaba açıklarmısınız biraz ve forumda çoğu kişi küçük problemlerle değiştirmiş

yardımınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Cihaz aktivasyonu yapıldığından itibaren garanti baslar. Başka bilgisayar da da çarpıyor mü acaba? Gerçi denemeniz pek iyi bir şey degil. Bu durum tehlike yaratabilir iPodunuzu garantiye verin ama cihazınız ayıpli nal statüsünde olmadıgı için değişim almanız biraz zor

hocam o zaman 1 yılı daha var garantide.başka bilgisayarda denemedim çünkü patlamasından korkuyorum.ayıplı nal statüsü ne acaba açıklarmısınız biraz ve forumda çoğu kişi küçük problemlerle değiştirmiş

Bir ürün aldınız, actınız kullanıyorsunuz üründe bir sorun farkettiniz belirli bir süre zarfı icinde geri gönderirseniz size ürünün yenisini ya da para iadesi göndermek zorundalar. Tamir mamir olmaz. İste bu üretim hatalarından kaynaklanan sorunlara ayıpli mal deniyor. Sizin cihazınızda da tamir edilemeyecek bir sorun varsa degisim alabilirsiniz tabii. Garantiye götürün degisim veya para iadesi talebinde bulunun eger reddederlerse üzerine gidin almaya çalışın. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Bir ürün aldınız, actınız kullanıyorsunuz üründe bir sorun farkettiniz belirli bir süre zarfı icinde geri gönderirseniz size ürünün yenisini ya da para iadesi göndermek zorundalar. Tamir mamir olmaz. İste bu üretim hatalarından kaynaklanan sorunlara ayıpli mal deniyor. Sizin cihazınızda da tamir edilemeyecek bir sorun varsa degisim alabilirsiniz tabii. Garantiye götürün degisim veya para iadesi talebinde bulunun eger reddederlerse üzerine gidin almaya çalışın. Gecmis olsun

teşekkürler dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.