Şimdi Ara

ACİL!! Japon baliğım ölüyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabe.fanis ta japon baliği besliyorum ancak baligim beyazbenek hastaligina yakalandi galiba.ben bugun farkettim balik iyice halsizlesti ve yem yememeye basladi.ne yapmaliyim.ben acibadem de oturuyorum yakinlarda olan birileri varsa baligi onada verebilirim.akvaryumda daha mutlu olacaktir diye tahmin ediyorum.

• Fanustan balığı almalısınız...

Büyük bir kovaya koyup, ısıtıcı ve hava motoru bağlamalısınız... Ve kovayı ışık almayan bir yere koymalısınız.

Büyük ihtimal, fanusta sıcaklık değişimi sık olduğu için beyaz benek hastalığına yakalanmıştır. En kısa zamanda akvaryum temin etmelisiniz...
  • ok dedigini yapiyorum simdi.tavsiyen icin cok tesekkur ederim.bu arada akvaryumu olan birine vermeyi dusunuyorum tabi eger sabaha cikabilirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid1one

ok dedigini yapiyorum simdi.tavsiyen icin cok tesekkur ederim.bu arada akvaryumu olan birine vermeyi dusunuyorum tabi eger sabaha cikabilirse

Kendiniz akvaryum kurmayacaksanız, vermeniz çok iyi olur.
  • quote:

merhabe.fanis ta japon baliği besliyorum ancak baligim beyazbenek hastaligina yakalandi galiba.ben bugun farkettim balik iyice halsizlesti ve yem yememeye basladi.ne yapmaliyim.ben acibadem de oturuyorum yakinlarda olan birileri varsa baligi onada verebilirim.akvaryumda daha mutlu olacaktir diye tahmin ediyorum.

Zamanında fanusta yetiştirmeye çalışırdım hayvanları haftada 2-3-5 ölüyolardı yazık ya cahillik işte meğersem hava alamıyomuş hayvanlar vitamini var yemi var sadece balığı alınca iş bitmiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

quote:

merhabe.fanis ta japon baliği besliyorum ancak baligim beyazbenek hastaligina yakalandi galiba.ben bugun farkettim balik iyice halsizlesti ve yem yememeye basladi.ne yapmaliyim.ben acibadem de oturuyorum yakinlarda olan birileri varsa baligi onada verebilirim.akvaryumda daha mutlu olacaktir diye tahmin ediyorum.

Zamanında fanusta yetiştirmeye çalışırdım hayvanları haftada 2-3-5 ölüyolardı yazık ya cahillik işte meğersem hava alamıyomuş hayvanlar vitamini var yemi var sadece balığı alınca iş bitmiyor malesef

aynen dogru soyluyorsun bu da benim icin aci bi tecrube oldu.baligim sizlere omur =(((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.