hemen bol suyla yıkadım gözümü iyice şuan gözümü açıp kaparken batma oluyo kızardı biraz doktora gitmeli miyim kendiliğinden geçer mi zamanla
hacı hapı yuttun
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Vader
hacı hapı yuttun
akşama gözlerin çekik olur
Tiner dök.
Şaka bir yana doktora gitsen iyi olur.
Csb değilse durduğun hata hemen hastaneye git
quote:
Orijinalden alıntı: gevur_hoca
Csb değilse durduğun hata hemen hastaneye git
Japonun şakası olmaz acilen git doktora aptal olma
Ilık suyla yıkamadıysan hapı yuttun banada olmuştu hemen yıkadım gözünü her saat başı yıka bişey olmuyor kirpiklerine bulaştıysa kopar kirpiklerini gözüne temas etmesin.
Ilık suyla yıkamadıysan hapı yuttun banada olmuştu hemen yıkadım gözünü her saat başı yıka bişey olmuyor kirpiklerine bulaştıysa kopar kirpiklerini gözüne temas etmesin.
csb değil arkadaşlar olay doğru sadece bi batma hissi var gözümün üstünde değil ama anlayamıyorum tam olarak içerde mi dışarda mı
Git doktora damlası falan vardır.
cevizli olsun
durmadan doktora koş sonradan pişman olma
Hocam beklemeyin direk hastaneye gidin.
Patates kizartirken gozume yag sicradi yikadim hemen hastaye gittim gozumu yikadilar ilac verdiler duzeldi hocam ayni sey degil ama sen bi hastaneye git
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C059A1A87
Patates kizartirken gozume yag sicradi yikadim hemen hastaye gittim gozumu yikadilar ilac verdiler duzeldi hocam ayni sey degil ama sen bi hastaneye git
Su düzeltmez ona emin olda, göz sıvısı onu geçirebilir mi bilmiyorum acilen bir doktora git derim. Şakası olmaz, hele ki gözün.
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
Su düzeltmez ona emin olda, göz sıvısı onu geçirebilir mi bilmiyorum acilen bir doktora git derim. Şakası olmaz, hele ki gözün.
Alıntıları Göster
gidiyorum arkadaşlar şimdi doktora 1 saate güncellerim
quote:
Orijinalden alıntı: Ghetto Bird
gidiyorum arkadaşlar şimdi doktora 1 saate güncellerim