Kedimin parmağı kırıldı. Lütfen YARDIM edin! Merhabalar, 10 gün evvel kedimin parmağı kapıya kısılarak kırıldı. Hemen veterinere gidip röntgen çektirdik. Veteriner parmağı yerine koyacağını ve alçıya alacağını söyledi. Veterinerdir dedik güvendik kabul ettik. Süreci takip etmek için dün bir röntgen daha çektirdim. Hiç bir gelişme olmamış. Veteriner kemikleri dahi uç uca getirmemiş. Derhal başka bir veterinere gittim. Veteriner alçıyı çıkartmamız gerektiğini söyledi. Bir talihsizlikte alçıyı çıkarırken oldu. Meğerse ilk gittiğim veteriner hiç bir koruyucu koymadan direkt olarak kızımın ayağını sarmış. Alçı da derisine yapışmış. Çıkarırken maalesef bir miktar kanadı. Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olun. Fotoğrafları eke koyuyorum. Bu parmağın platin veya herhangi bir materyal ile sabitlenmesi gerekir mi? Yurt dışında olduğum için danışabileceğim herhangi bir veteriner hekim maalesef yok. Nazlı kızım yardımlarınızı bekliyor. İlk fotoğraf 10 gün önce olayın olduğu güne ait. 2. fotoğraf ise dün çekilen röntgene ait. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkova -- 13 Temmuz 2021; 15:29:55 > |
Bildirim