Bildirim
İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışmaz gitti işlemci:) -
Tutkalla yapıştırsın😁😁😁😁quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Çalışmaz gitti işlemci:) -
Pinlerin çoğu şase pini. Pinout çıkışlarına bakıp önemli çıkış varmı kırılan diye bakmak lazım. Ama pinout çıkışlarını bulmak sıkıntı.
Eğer hepsi şase pini ise yüksek ihtimalle çalışır. Ama değil ise geçmiş olsun. -
Hocam çok geçmiş olsun sizin adınıza çok üzüldüm galiba tekrar para vereceksiniz sanırım. -
Sıfır işlemci miydi yoksa bakım temizleme esnasında mı kırıldı? -
Yeni aldım takarken düştü taksam anakart a sorun çıkarır mı yani ondan korkuyorum :( -
Anakartim acaba bu kırılmadan zarar görür mü ondan korkuyorum hocam çalışsa bari içim gitti yeminle parası da birşey değil 2 ay anakart boşta duruyor 2 ay sonra gelip 1 sn içinde kırılması çok kötü oldu bir kez çalışsaydı da alev alsaydı takmadan kırıldı :( -
Takıp, denemeniz gerek. -
Geçmiş olsun geçekten çok büyük şanssızlık olmuş. Anakarta takıp denemeniz gerek ama takarken anakartın pinlerine dikkat edin yamulmasın kırılan yerdeki pinler boşta kalacağından yamulma riski olabilir -
Ee tak sorucagjna işlemciyi nasıl düşürüyorsun akıl alır gibi degil sockete oturmazsa çöp -
-
Bence takip denemelisin hocam. Sonucunu merak ettim. Buraya yazarsan sevinirim. Gecmis olsun. -
Öncelikle geçmiş olsun bende 4790k mı 2 kere yere düşürdüm ama sapasağlam yıllardır çalışıyor Sizinkinin direk kırılması büyük şanssızlık olmuş. Takıp denemekten başka çareniz yok. Takarken anakarta dikkat edin pinleri yamultmayın bu denemede anakarta birşey olacağını sanmıyorum umarım çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan173 -- 22 Mart 2019; 12:57:27 > -
Kötü olmuş geçmiş olsun.
%99 çalışmayacaktır, ama yine de dene aklında soru işareti kalmaz. Garanti durumu neydi ? Intel RMA'yla iletişime geçin devam ediyorsa.
Bir ihtimal kullanıcı memnuniyeti adına bir kıyak gçerler belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Mart 2019; 13:5:15 > -
Kağıt gibi levha kullanıyorlar. Denemek lazım. -
Bence de, ama düşürdüm demeyin bence. Takarken ses geldi açtım baktım kırılmış deyin, yersequote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Kötü olmuş geçmiş olsun.
%99 çalışmayacaktır, ama yine de dene aklında soru işareti kalmaz. Garanti durumu neydi ? Intel RMA'yla iletişime geçin devam ediyorsa.
Bir ihtimal kullanıcı memnuniyeti adına bir kıyak gçerler belki. -
Sokete takılmamış işlemcinin kenarllarında çizik oluşmaz. hiç kullanılmamış durumdayken intel ile irtibata geçerseniz yardımcı olma ihtimalleri artar bence. -
Intel' den böyle bir şey beklemek yanlış olur. Zamanında Windows Patchleri nedeniyle yaşadığım sorunlara dahi yardımcı olmadılar.. -
Düşündüğünüzün aksine Intel arızalı ürünlerin değişimi konusunda en sıkıntısız firmalardan biri, ayrıca yazılımla alakalı bir probleme ne yapmalarını bekliyordunuz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ee tak sorucagjna işlemciyi nasıl düşürüyorsun akıl alır gibi degil sockete oturmazsa çöp
|
Bende çalışmaz sanıyordum. Baya şanslısınız sizin adınıza sevindim :)
|
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- pbo nedir
- ryzen ne demek
- işlemci ghz arttırma
- matlab sistem gereksinimleri
- intel 15. nesil
- m4 işlemci
- amd ryzen 7 9800x3d
- m2 vs m3
- ryzen 9 9900x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X