Şimdi Ara

İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, çalışır mı bilemem ama canınızı çok sıkmıştır.
  • lerenturk kullanıcısına yanıt
    Çözüm için yönergeler ile yol göstermelerini bekliyordum?
  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    Microsoftun ürettiği işletim sistemi ve yine Microsoftun yayınladığı güncelleme nedeniyle sorun yaşayıp Intel'den yardım istediyseniz yardım etmemeleri normal değil mi?
  • Çok geçmiş olsun üzüldüm
  • Ben olsam Intel RMA şansımı denerdim, kaybedeceğin bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Mart 2019; 21:36:15 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    yukarıda başka birinin dediği gibi anakartın pinleri yamulursa bu sefer anakart çöp olacak?
  • Intel RMA'yı kastetmiştim.

Resim olarak kendilerine iletirsin, onlar olur ya da olmaz der zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Mart 2019; 21:37:7 >
  • Geçmiş olsun üzüldüm. İşlemciniz bildiğim kadarıyla tamir olmaz. Bence takip anakartıda riske atmayın derim.
  • İşlemci kirilmiş anakarta taksam calişirmi ümidiyle konuşuyosun birak allahini seversen yani düşüp kirilma riski nedir mrk ediyorum.!!
  • işlemcinin düşüpte kırılması için büyük ihtimalle yüksekten düşmesi lazım. nerde montaj yapıyordun merak ettim doğrusu. köşesi dik yere gelmiş heralde. olan olmuş geçmiş olsun gitti en az 1.250 tl. bir umut kırılan levha değişir ama ne tutar yaparlarmı ya da yapılırmı bilemeyiz.
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü aldım iş yerinde takıyorum fayans a köşesi vu dünya kırıldı. Bu arada diğer arkadaşlar a bilgi vereyim ram lari çıkardım 4. Slota ram takınca işlemci ısınıyor(dokununca ısındığını hissediyorum) ana kartta VGA ışığı yanıyor ve 5 dk sonra klavye ışıkları mauose yanıyor öylece kalıyor VGA soktum on board yaptım bios geliyor öylece kalıyor ilerlemiyor. Sanırım gitti bir umut Intel e yazagim olur olmaz bilmiyorum ama çok kötü oldum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
  • Hearted025 kullanıcısına yanıt
    Soğutucu takmadan denememişsinizdir umarım...
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Takip denedim hocam Intel ile irtibata geçeceğim belki bir umut olursa olur olmazsa artık can sağolsun
  • Geçmiş olsun gelişmelerden haberdar olalım
  • lerenturk kullanıcısına yanıt
    Türk usulu yalan oda güzel bu kafayla devam
  • Geçmiş olsun, bakalım intel olumlu dönecek mi
  • geçmiş olsun büyük şanssızlık :(
  • Bu konuyu merak ettim aradım buldum. Nedir son durum?
  • Yenisi şart, elveda diyin...

İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 7 Nisan 2019; 16:39:14 >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Hocam valla çalıştı billah çalıştı sonunda
    İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :( başardım ama performans ne olur bilmiyorum X16 denilen yere kart takınca görüntü vermiyor x8 olan yere takınca hicbir problem olmuyor bunun bı performans sorunu yaratma durumu ne bilmiyorum.
    İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.