Şimdi Ara

İşlemcim kırıldı lütfen yardım edin :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Size çok teşekkür ederim attığınız resimden yaklaşır bir aydır araştırma yaptım ve kırılan yerin x16 ya gider yer olduğunu sonunda buldum 9 pin kırık sonra aklıma anakarta olan x8 slot geldi oraya takınca gelir umudu ile taktım ve sonuç mükemmel en azından param boşa gitmedi bir süre böyle kullanırım çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, x8'de performans kaybı pek yaşanmıyor, gönül rahatlığıyla bu şekilde kullanabilirsiniz.
  • Vay anasını.. Demek çalıştı. Arkadaş bu forumdan korkulur. Benim işlemcim böyle kırılsa sistemin diğer bileşenlerine zarar verebilir diye anakarta takamazdım bile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hearted025

Size çok teşekkür ederim attığınız resimden yaklaşır bir aydır araştırma yaptım ve kırılan yerin x16 ya gider yer olduğunu sonunda buldum 9 pin kırık sonra aklıma anakarta olan x8 slot geldi oraya takınca gelir umudu ile taktım ve sonuç mükemmel en azından param boşa gitmedi bir süre böyle kullanırım çok sağolun.
    sizin adınıza sevindim hocam, yalnız işlemciyi sıfır mı aldınız, kaça almıştınız, tahminimce son kullanıcısı olursunuz, bir süre değil uzun süre böyle kullanın derim, satmaya kalksanız zarar ettirir

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    İşlemci ikinci el aldım 850 liraya. Satmam artık sorun çıkana kadar devam ama ekran kartına birşey olurmu diye korkum var ondanda olmam inşallah hayırlısı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu arada intele çok yazı yazdım kırılma olduğu için ürüne değişim kabul edilmemektedir cevap geldi zaten çoksa şaşırmadım :D

• hayırlı olsun diyelim x8 kullanımda sıkıntı olmaz işlemciyi bir stress testine sokun bakalım stabilitesini bozmuyorsa gönül rahatlığıyla kulanabilirsiniz.
  • Bende çalışmaz sanıyordum. Baya şanslısınız sizin adınıza sevindim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.