Şimdi Ara

ACİL KLİMA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, çok klasik olacak ama benim de yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. Aklımda 12000 btu'luk Bosch var yeterli olur mu?

- Sadece soğutma amaçlı
    - 25 m2'lik bir salon
    - bir cephesi yazın boydan boya çok güneş alıyor
    - yalıtım yok
    - Bütçe max 1100 TL civarı
    - Mekan: İzmir

Herkese ilgisi için şimdiden teşekkürler.

• 1100 liraya kaliteli bir klima zor gibi gözüküyor.
  • O kadar bakan var, öneri yok :(
  • 12000 btu'luk klasik bir klima işini görecektir piyasayı araştır ayırdığın bütçe limitinde en yüksek eer ve cop değerli klimalara bakabilirsin. tercihin ilk etapta fujitsu m.electric hitachi vs.japon grubu sonrada midea diamond electra samsung airfel vs olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

12000 btu'luk klasik bir klima işini görecektir piyasayı araştır ayırdığın bütçe limitinde en yüksek eer ve cop değerli klimalara bakabilirsin. tercihin ilk etapta fujitsu m.electric hitachi vs.japon grubu sonrada midea diamond electra samsung airfel vs olabilir

Sağolasın dostum
  • arçelik A sınıfı servis güzel ,iki yıldır sıcak soğuk çalıştırıyoruz bir sorun yok, vede diğerlerine göre ekonomik, servis ekibi gelerek klimanın evdeki yerine göre keşif yaparak kapasite belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 23 Şubat 2009; 23:31:45 >
  • Selam

Sadece sogutma amacli klima alacaksaniz butcenize uygun kaliteli isimli bir klasik klima almanizi oneririm. Bende sogutma amacli Mitsibushi GA25 9000 BTU modelini 13m2 alanda kullaniyorum. Mitsibushinin ozellikle klasik klimalari sogutmada uzun menzi hava üflemesi olarakda cok iyi. Fiyatlarina filan bir bak klima cok onemli 3-5 fazla verip kendini ispatlamis markalardan almanizi tavisye ederim. Bu markalarda hangisi az cok forumda belli.

Saygilar

quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

Merhaba arkadaşlar, çok klasik olacak ama benim de yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. Aklımda 12000 btu'luk Bosch var yeterli olur mu?

- Sadece soğutma amaçlı
    - 25 m2'lik bir salon
    - yalıtım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Klima Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun ömürlü bir cihaz isterseniz bütçeyi biraz daha zorlayıp 1200 tl ye mitsubishi electrıc msh-ga35vb tavsiye ederim klasik seri a sınıfı sessiz güzel bir cihaz
    quote:

Merhaba arkadaşlar, çok klasik olacak ama benim de yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. Aklımda 12000 btu'luk Bosch var yeterli olur mu?

- Sadece soğutma amaçlı
    - 25 m2'lik bir salon
    - yalıtım yok

• 25 m2 icin 12 btu bosh az gelecektir. En az 18 btu derim.
  • Herkese ilgisi için teşekkürler, Bosch 12500 btu ' yu aldım, umarım problem yaratmaz.
  • quote:

Herkese ilgisi için teşekkürler, Bosch 12500 btu ' yu aldım, umarım problem yaratmaz.

Pek yararlı olabılcegını soylememde işini görücektir
  • Bir sorun olacağını zannetmiyorum
  • ben bu klima işinde pazarlama tuzakları olduğunu düşünüyorum..insanlarımız boş yere bir dünya para verdiriliyorlar..çalıştığım şantiyelerde hep klimalı odalarda ya da ofislerde bulundum..adı sanı duyulmamış markalardı hemde..hiçbirinin arıza yaptığını ne gördüm ne de duydum..sadece periyodik bakım ve temizlikleri yapılıyordu..
    küçük odalara 9000 orta büyüklükteki yerlere 12000 BTU takın gitsin..yok A sınıfıymış yok B miş takılmayın bunlara..2000 TL tek klimaya verene kadar 600 lük 3 klima alın..bir salona bir yatak odasına birde oturma odasına takın..sanki 24 saat klimamı çalışacak..sadece bulunduğun ortamda 5-6 saat çalıştır yeter..klimayı bazıları ısınmak için alıyorlar..onlara allah kolaylık versin..
    ben dün ALTUS'un 12000BTU siparişi verdim..545 TL 6 taksit..arçelik garantisindeymiş..Yaz a doğru bir tane daha alacağım..görüşlerimi burada sizlerle paylaşırım..
    Bazı arkadaşlar bana kızacaktır böyle diyorum diye..hatta örnek verecekler BMW-mercedesemi binersin TOFAŞ''amı diye..
    piyasadaki en ucuz split klimayı taktırın memnun kalmayan olursa bana satsın :)) almazsam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.