Şimdi Ara

ACİL KLİMA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dükkanımdaki emektar arcelik klimam bozuldu acil olarak inverter klima tavsiyenize ihtiyacım var hiç anlamıyorum klima olayından Mitsubishi ve Daiken diyor herkes dukkanım istanbul / kartal'da deniz seviyesinde bir bolgede 20 metre karelik bir mekan gunde 10 saat kadar calısıtırıcam ay boyunca ona gore az elektrik sarfiyatı yapması ve kışın havaların soguk oldugu donemde iyi ısıtması lazım malum iş yeri uzerımıze yorgan battanıye alamıyoruz kışın randuman almam çok önemli teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre8860

Merhaba arkadaşlar dükkanımdaki emektar arcelik klimam bozuldu acil olarak inverter klima tavsiyenize ihtiyacım var hiç anlamıyorum klima olayından Mitsubishi ve Daiken diyor herkes dukkanım istanbul / kartal'da deniz seviyesinde bir bolgede 20 metre karelik bir mekan gunde 10 saat kadar calısıtırıcam ay boyunca ona gore az elektrik sarfiyatı yapması ve kışın havaların soguk oldugu donemde iyi ısıtması lazım malum iş yeri uzerımıze yorgan battanıye alamıyoruz kışın randuman almam çok önemli teşekkürler.

Vay hocam hem kartaldansin hemde subarucu:)

Bende daikin tegora (giris seviyesi diye kimsenin pek tavsiye etmedigi) modelini aldim kartaldayim bende bir iko gune herhalde takar servis o zaman yorumlari yapicam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre8860

Merhaba arkadaşlar dükkanımdaki emektar arcelik klimam bozuldu acil olarak inverter klima tavsiyenize ihtiyacım var hiç anlamıyorum klima olayından Mitsubishi ve Daiken diyor herkes dukkanım istanbul / kartal'da deniz seviyesinde bir bolgede 20 metre karelik bir mekan gunde 10 saat kadar calısıtırıcam ay boyunca ona gore az elektrik sarfiyatı yapması ve kışın havaların soguk oldugu donemde iyi ısıtması lazım malum iş yeri uzerımıze yorgan battanıye alamıyoruz kışın randuman almam çok önemli teşekkürler.

ME - SF 12.000
    Daıkın Shira 12.000 btu alın.
  • Shadowlands S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.