Şimdi Ara

Acil Krediye İhtiyacım var Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,acil olarak kredi çekmem gerekiyor,amacım borçları kredi çekerek tek bir yere toplayıp rahat rahat ödemek.
    İş bankası-Teb-En para kredi vermiyor,sebebi üzerimde çok borç görünmesi imiş.

Bankalar dışında kredi nasıl çekebilirim.
    Ya da 7500 TL yi başka türlü nasıl bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borç hayli fazla...Borçları bir araya getirmenin faydası olmaz....Mevcutları ufak ufak ödemeye devam edin,KK varsa 1 tanesi hariç diğerlerini ödeyip iptal edin....Borç borçla kapanmaz.....kapansada size faydası olmaz...

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok,son çarem kredi çekip ödemeleri tek bir noktaya toplamak.A'ya 1000 B'ye 500 C'ye 1500 ile bitecek gibi değil.Tüm hepsini tek noktaya sabit A-750 ile temiz temiz ödemek daha rahatıma gelecek.Cebime de birikim için para kalacak.
    Bu maaşla borcu borçla kapatmaktan başka çözüm yolu varsa buyur dinliyorum kardeş :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum aynı sorun bende de var çözüm bulursan lütfen paylaş

bir de telefon edip kart borçlarını taksitlendirmeyi dene
    ben aradığımda 3 ay ödemezseniz bu işlemi uyguluyoruz demişlerdi belki sen başarırsın
    nasıl mantık anlamıyorum eskiden rahatlıkla yapıyordum bu işlemi
  • wyilldirim kullanıcısına yanıt
    Hala bulamadım kardeşim.Yakın arkadaşıma yardım edeyim dedim şemsiyeyi açtım.Senin neyine finansal yardım :/

Çalıştığım şirketin bağlı olduğu banka ile birebir görüştüm onlar bile vermedi.
    Sen denediğin yöntemleri yazar mısın?

Ben:
    *Garanti-TEB-Denizbank-Akbank-Bankasya ile birebir görüştüm.Hepsi de aynı şeyi Temmuz 2015 de çıkan yasadan ötürü,kredi puanı 1100 altında olanlara ve aylık maaşına yakın ya da maaşı kadar borç ödemesi yapanlara kredi veremiyoruz.

Bankalar dışında nereden alabiliriz sence?

• 1100 puanı bilmiyordum çok kötü olmuş, maaşının da 2/3'ünü geçemez aylık ödemen

ama üstüne bişey varsa ipotek ettirebilirsin
    veya
    kefil yada başkası senin için çekecek sen ödeyeceksin kardeşin felan çekerse yani :)
    veya
    banka müdürü kendi insiyatif alıp kredi onayı verebilir
    veya
    ek gelir göstereceksin bir şekilde

benim de tek umuudm kredi vadesinin 48 aya çıkarılması

allah yardımcımız olsun
  • wyilldirim kullanıcısına yanıt
    Üzerime bir şey görünmüyor :S
    Kefil bulamam,
    Hiç bir bankanın müdürü yanaşmadı,
    Ek gelir gösterecek bir şeyim de yok

1.5 Hafta içinde halletmem gerekiyor hala en ufak ilerleme yok :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maddi yardıma ihtiyacım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maas aldigin banka ve/veya kredi aldigin bankaya gidip durumunu izah et. Ancak onlar yapabilirler. Ya da itibarli bir tanidgin kredi cekip butun borclarini kapatacaksin. Tasarruf yapip odeme aksakliklarindan kurtulacaksin

• Kendini bir girdapa sokmuşsun, bu girdapın seni çekmesine daha da çok izin vermeden çözümü yeni krediler ile araştırmaktan ziyade ödemelerini takla attırarak kapatmaya çalışmalısın. Yorumları da okuduğum kadarıyla hem ek gelirin yok, hem de bankalar sana kredi vermiyor. Haliyle bir kaç bankaya sorgulatma karşısında zaten bankacılar birliğinde kredi sorgulatmandan ötürü çekme olasılığın daha da düştüğüne göre şu zamanlarda hangi bankaya başvursan da sana kredi vermesinin imkanı yok gibi. 2 Tane K.Kartı varsa birinin harcamasını şirketten yaptırıp diğerinin son ödeme tarihi geldiğinde üzerine yatırarak takla attır, sonraki kartını da aynı şekilde ama faaliyette olması gerekiyor, asgari dışında normal ücreti yatırarak düze çıkmaya bak, benim sana başka önerim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google translate kredi vermeye mi başlamış?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyilldirim

1100 puanı bilmiyordum çok kötü olmuş, maaşının da 2/3'ünü geçemez aylık ödemen

ama üstüne bişey varsa ipotek ettirebilirsin
    veya
    kefil yada başkası senin için çekecek sen ödeyeceksin kardeşin felan çekerse yani :)
    veya
    banka müdürü kendi insiyatif alıp kredi onayı verebilir
    veya
    ek gelir göstereceksin bir şekilde

benim de tek umuudm kredi vadesinin 48 aya çıkarılması

allah yardımcımız olsun

1100 kurali diye birsey yok

Puan en onemli kriter ama tek basina diil.1500 puanlada kredi cekemeyebilirsin.0 puanlada cekeni biliyorum

0-900 arasi riskli grup

900-1100 orta riskli grup

1100-1500 az riskli

1500-1700 iyi

1700-1900 cok iyi

Daha once kredi,kk kulanmamissindir kredi notun 0 dir.kamuda uzman muhendissin 6 7 bin tl gelirin vardir.banka sana kredi verir

Duzenli odeme yapiyosundur.3000 tl maasin vardir.2000 aylik odemen.banka bundan fazla odeyemez der.kredi notun 1600 dur kredi cekemezsin

Oyle kredi notum 1100 u gecince cekerim diye bi garanti yok

• Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var..

Benim 6 bankaya borcum vardı. 1 tanesi haric diğerleri 3-5 bin TL civarındaydı.. Ufak olanları bir şekilde ödedim, geri ana parası 20 bin TL olan kaldı..

Bir tanıdığının yanına asgari ücret + prim şekilde maaşlı işe girebiliyorsan o çözüm olabilir.. Sonuçta esas ücretin %25'ne haciz koyabiliyorlar, bu sayede borçlarının ödemesi düzene girer, +prim senin eline maaş haricinde ekstradan para geçmesini sağlar..

Veya akşamları da çalışabileceğin bir yerde ek iş yapman lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.