Şimdi Ara

Öğrenciyim. Krediye ihtiyacım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 yaşında üni. öğrencisiyim. Girişimde bulunacağım ancak kredi ihtiyacım var çevremde bu konuyu açıp yardım isteyeceğim insanlar yok yada benim yüzüm yok. Babamın yaşı 60 oldu ve ona artık yük olmak istemiyorum ve ona birşey olmasından korktuğum için en azından şimdiden ayaklarımın üstünde durabileceğimi göstermek için allahında takdiri ile kesinliği %99 olan kazanç kaynağı sağlıyacağım.

Düşünüyorum bunu kendi başıma nasıl yapabilirim diye aklıma gelenler bi işyeri sahibi tanıdık yardımcı olabileceğini düşündüğüm kişilerin beni formalite olarak işe alıp ssk masraflarınıda benim ödemem karşılığında gelir belgesi almak geldi ancak en az 6 ay primin yatırılmış olması gerekiyormuş bankanın kredi vermesi için bir diğer olanak da vergi mükellefi olmak bu da sanırsam bi iş yerim varmış gibi yada serbest meslek yapıyormuş gibi görünmekle olur diye biliyorum.

Bilgilendiren, akıl veren herkeze şimdiden teşekkürler.

• Parayı ne yapacaksın çok merak ettim özel değilse?
  • Hocam sana kredi vermezler imkanı yok kredi kartı bile vermezlerken...Tubitak veya ünversiteler çeşitli vakıflar var onları arastır tam bilmyorum ama bankadan iş cıkmaz
  • Araç alım satım. Yakınlarımdan biri ile ortak başlangıç onun sermayesi hazır beni bekliyor sadece ortak bi kaç alım satımdan sonra o da yoluna bakıcak bende ancak bu iş için giriş yapmam lazım ama çalışmaya ne okuldan vakit bulabilirim ne de okuduğum yerde bir iş' e ayrıca 6000tl yazdım anapara 4000tl' ye ihtiyacım var geri kalan 2000'de oldu da bi şekilde durumları ayarladım banka krediyi onaylıycak olursa birkaç ay vade geciktirmek için kesin para bulunması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlChacK

Araç alım satım. Yakınlarımdan biri ile ortak başlangıç onun sermayesi hazır beni bekliyor sadece ortak bi kaç alım satımdan sonra o da yoluna bakıcak bende ancak bu iş için giriş yapmam lazım ama çalışmaya ne okuldan vakit bulabilirim ne de okuduğum yerde bir iş' e ayrıca 6000tl yazdım anapara 4000tl' ye ihtiyacım var geri kalan 2000'de oldu da bi şekilde durumları ayarladım banka krediyi onaylıycak olursa birkaç ay vade geciktirmek için kesin para bulunması için.

%99 gelir getiri var diyorsun peki bu araç alım satımlarının senede 2 ten fazla olursa vergiye tabii olduğunu biliyormusun? araçlardan 500 tl kar eden adamlara 90-100 bin tl cezalar geldi. bu araçların boyalısı var-pert kavdı gizlenmişi var- motoru bitiği var- km ile oynanmışı var... yani var oğlu var bunların hepsinden anlıyor musun? sen yol yakınken bir borca girmeden dön bu işten çok para lazımsa part time bir işe gir

• quote:

bi işyeri sahibi tanıdık yardımcı olabileceğini düşündüğüm kişilerin beni formalite olarak işe alıp ssk masraflarınıda benim ödemem karşılığında gelir belgesi almak geldi ancak en az 6 ay primin yatırılmış olması gerekiyormuş bankanın kredi vermesi için

bir diğer olanak da vergi mükellefi olmak bu da sanırsam bi iş yerim varmış gibi yada serbest meslek yapıyormuş gibi görünmekle olur

öncelikle hileli yollar denediğini, ve bu hileli yolları normalmiş gibi burda yazmakta olduğunu hatırlatmak isterim. normal şartlarda banka sana kesinlikle 6.000TL kredi vermemeli, eğer bu hilelerden biri ile ola ki o krediyi almayı başarırsan bu banka adına bir hata olur.

araç alım satım derken? ucuza kapattığınız aracı bu işten anlamayanları yakalayıp daha pahalıya kaktırma işi mi bu? pek anlamam ama bunu bu şekilde yapan görmüştüm de ondan soruyorum.

• Benim en büyük şansım zaten 4 yıldır bu işi yapan bir yakınım olması ve hiçbir mecburiyeti olmadan bana yardımcı olması olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maddi yardıma ihtiyacım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana riskli bi iş geldi iyi düşün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alım satımı kolay iş mi yahu? Arabadan anlayacaksın, araba bulacaksın, kankan olan iyi tamirciler olacak...3 tane araba satacaksın maliye seni vergi mükellefi yapacak haberin olmayacak ve aylık beyanname vermediğin için her ay için 1000 lira civarında ceza yiyeceksin.
    Bu iş çekirdekten olur sanayiden çıkma fırlama adamların işi.
  • Tam olarak anlatamadım galiba ben sadece nakit kullandırıcam bir kişiye alım satım yapılırken vs benim bu işlerde büyük bi payım olmayacak kişi zaten bu işin içinde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.