Şimdi Ara

acil!! KSC-570H PVR + digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyiaksamlar, arkadaslar bu philips in iseyaramaz uydualicisini degistirmek istiyorum ne menusu var ne ses kontrolu bi kanaldan digerine gecmek icin 15dk beklemem gerekior falan bende ebay de
    KAON KSC-570H PVR + hdd 80 Gb
    bu uydu alicisini buldum ama benim digiturk kartimla uyumlumu bilmiyorum, acikartirmada oldugu icin yarin sabah bitecek onun icin bu aksam bi cvp alabilirsem cok sevinirim.

simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: giutarist

herkese iyiaksamlar, arkadaslar bu philips in iseyaramaz uydualicisini degistirmek istiyorum ne menusu var ne ses kontrolu bi kanaldan digerine gecmek icin 15dk beklemem gerekior falan bende ebay de
    KAON KSC-570H PVR + hdd 80 Gb
    bu uydu alicisini buldum ama benim digiturk kartimla uyumlumu bilmiyorum, acikartirmada oldugu icin yarin sabah bitecek onun icin bu aksam bi cvp alabilirsem cok sevinirim.

simdiden tesekkurler

Selamlar,

KAON 570H PVR'in donanım kodu : 12.41.6d'dir. Cihazda kart okuyucu yuva
    bulunmamaktadır. PCMCIA yuva'ya PCMCIA kart(modül) ve digitürk smartcard'ı takıp
    izleyebilirsiniz.

Digitürk modül ve kartınız Cryptoworks şifreleme sistemli olmalıdır.

Bu arada cihaz çalıştığı müddetçe harddisk'te aktiftir. Cihaz stand-by'da iken, harddisk
    uyku modundadır.

Cihazın diğer özelliklerine gelecek olursak;

* STi 5518 işlemci, (Şimdiki uydu cihazlarının işlemcileri ile kıyaslanmaz bile... Harika görüntü
    sunar.)

* 2 MB. flash bellek,

* 16 MB. RAM ve

* 0184 seri sharp tuner bulunmaktadır. (Özellikle cihazdaki 0184 sharp tuner, sinyali zayıf
    transponder'lerden mükemmel emiş yapabilir.)

Son olarak güncel emu yazılımı bulunmamaktadır.

Kolay gelsin.

• anladigim kadariyla modul alip ole kullanabilirim, modullerde baya pahali internetten gordugum kadariyla.

verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.
  • bir soru daha,

bir uydu alicisinin digiturk uyumlu olup olmadigini nerden anlarim ? sadece turkiyede satilan uydu alicilarimi digiturk uyumlu oluor, ben fransada yasiyorum burda digiturk uyumlu uydu alicisi varmidir acaba?

ebay de bircok ucuz kartli uydu alicisi var ama nasil emin olabilirim?
  • phlips ise cw vardır. Ama duyumlarıma göre cwden tamamen çekilecek digiturk. Hatta bazı irdeto cihazlarını bile bitiriyor. Şimdi modülle filan halletsen sonra çekilirlerse elinde patlar digiturk.
  • quote:

bir soru daha,

bir uydu alicisinin digiturk uyumlu olup olmadigini nerden anlarim ? sadece turkiyede satilan uydu alicilarimi digiturk uyumlu oluor, ben fransada yasiyorum burda digiturk uyumlu uydu alicisi varmidir acaba?

ebay de bircok ucuz kartli uydu alicisi var ama nasil emin olabilirim?

KAON 570H PVR cihaz, digitürk cryptoworks modül ile uyumlu çalışmaktadır.

Digitürk'ün Irdeto smartcard'ları sadece kendi cihazında çalışabilir.

Bu nedenle Sayın @invisible'nin tavsiyesini dikkate alınız.

Kolay gelsin.
  • quote:

anladigim kadariyla modul alip ole kullanabilirim, modullerde baya pahali internetten gordugum kadariyla.

verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.

bende kullanmadığım bir modul var istersen sana uygun fiyatla satabilirim. İlgilenirsen özelden yazarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler arkadaslar,

yakinda tr ye gelicem heralde ordan alicam bitane, harici hdd veya usb takip programlari evde yokken kaydedip daha sonra izleyebilecegim digiturk uyumlu uydu alicisi tavsiyeleriniz neler
  • ya ben anlamadim gitti bu isi, sole kisaca benim alip kartimi takip izleyebilecegim bi uydu alicisi yokmu, ben bu kart irdetomu crypswork mu bilmiorum, bu karti annem turkiyeden aldi sadece kart olarak bende burda bi turk arkadastan bi philips uydu alisi buldum (digiturk un ilk uydu alicisi) onla izliorum, ama menu adina bisey olmadigi icin degistirmek istiorum.
  • quote:

ya ben anlamadim gitti bu isi, sole kisaca benim alip kartimi takip izleyebilecegim bi uydu alicisi yokmu, ben bu kart irdetomu crypswork mu bilmiorum, bu karti annem turkiyeden aldi sadece kart olarak bende burda bi turk arkadastan bi philips uydu alisi buldum (digiturk un ilk uydu alicisi) onla izliorum, ama menu adina bisey olmadigi icin degistirmek istiorum.

Bu mesajınıza göre kartınızın, Cryptoworks şifreleme ile çalışmakta olduğu anlaşılmaktadır.

Kart girişi bulunan ve kullanımını beğendiğiniz uydu alıcıları ile izleyebilirsiniz.

Kart girişi = CA = Common access

yada

Uydu cihazı + modül bileşimi ile de izleyebilirsiniz.

Beğendiğiniz uydu cihazı var, ancak kart girişi yok. Bu durumda ilaveten cyrptoworks
    modül edinip, izleme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 13 Nisan 2011; 15:35:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.