Şimdi Ara

ACİL LAPTOP SATIN ALMAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acilen bir laptop satın alıcam.
    Oyun oynamıcam.Program yazıcam.Çoğu zaman yanımda taşıyacağım.

Sizce bu laptopa bu para verilir mi ?

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS N552VW CORE İ7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. ASUS N552VW notebook en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

• ASUS N552VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4GB-W10 NOTEBOOK

4.500 TL
  • ŞAKA GİBİ YA 3 -4 SAATLİK İNDİRİMDİ GALİBA HEMEN 5183 TL YAPTILAR FİYATI
  • Oyun oynamayacak ve grafik, 3d tasarım, analiz vb uygulamaları kullanmayacaksanız yukarıda paylaştığınız makinaya hemen hemen hiç ihtiyaç duymayacaksınız. Taşınabilirliği ve pil ömrü ön planda olan bir ultrabook bakmanız daha avantajlı olabilir.

Ancak arada oyun da oynarım, ileride 3d tasarım da yaparım gibi düşünceleriniz varsa yukarıda paylaştığınız makinadan daha yüksek donanımlı olan şu model fiyat/performans canavarı. Ben 3d tasarım ve analiz için aldım gayet memnunum.

Daha uygun fiyatlı, orta düzey bir makine için ise

http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-pm-HB000002I021

takip edilebilir. Geçtiğimiz hafta HB kampanya yapıp 3300 TL'ye satıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam önerdiğiniz bilgisayarlar oyun bilgisayarı
    neden bana onları önerdiniz ?
  • Bütçenizin 4500-5000 TL bandında olduğunu gördüğümde alınabilecek en iyi f/p dengesine sahip bilgisayarları önerdim, siz ister oyun oynarsınız, ister 3d animasyon render alırsınız.

En üstte de sadece program yazmak için bu donanıma ihtiyaç olmadığı, bir ultrabook'un daha verimli olacağı yazılı, zahmet edip okursanız görürsünüz.

• bende aynı sıkıntıdayım.Asus x550vx aldım n11 den 3000 tl özellik olarak iyi görünüyor ama klavye arızalı geldi.Serviste şu an rapor bekliyorum rapor gelince para iadesi alacam.Ben de laptop arıyorum lenova 310 veya 510 lara bakabilirsin bende onları araştırıyorum.Bende mühendislik öğrencisiyim bende şu an yazılım için arıyorum.
    Ama 5000 liralara kadar çıkabiliyorsan asus n552 uzun süre işini görür 2 tane arkadaşım da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedrettinakyuz -- 17 Şubat 2017; 23:49:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip et düşüyor fiyatı sürekli 6saatta bir siteyi kontrol ry yakalarsın o fiyata 4000e almıstım ben yılbasında isini görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan ıcın ınceledıgımde tartısmasız en ıyı fıyat 4500 tl den 3499 tl ye dusen Lenovo Ideapad 700 Black modelı.Işıklı klavye ve Gaming kasa,

16 gb raml,i7 HQ işlemcili GTX950 Ekran kartlı. Hem oyun hem yazılım için fazlasıyla işini görür.Boşuna 1000 tl odemene gerek yok Asus ıcın

Teknosa
    lenovo-ideapad-700-black
  • Indirmde diye 3159 tl ye lenovo 510 i7 7500u laptop aldim vatan bilgisayarın sitesinden.Fakat hiç begenmedim çünkü fan ve hdd sesi cok yüksekti.bilgisayarda bulutlanma vardı.performans iyi degildi (hdd 5400rpm di o yüzden olabilir.)

o yuzden iade ettim.Hafta ici paramı yatırcaklar.

Şimdi başka laptop arıyorum.

Aradığım özellikler;

Ssd olsun

Şarjı 7-10 saat dayansin

Gözümü yormasın

Hafif olsun.

Üst limit 5.000

Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Bütçenizin 4500-5000 TL bandında olduğunu gördüğümde alınabilecek en iyi f/p dengesine sahip bilgisayarları önerdim, siz ister oyun oynarsınız, ister 3d animasyon render alırsınız.

En üstte de sadece program yazmak için bu donanıma ihtiyaç olmadığı, bir ultrabook'un daha verimli olacağı yazılı, zahmet edip okursanız görürsünüz.

Ultrabook tavsiye ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bedrettinakyuz

bende aynı sıkıntıdayım.Asus x550vx aldım n11 den 3000 tl özellik olarak iyi görünüyor ama klavye arızalı geldi.Serviste şu an rapor bekliyorum rapor gelince para iadesi alacam.Ben de laptop arıyorum lenova 310 veya 510 lara bakabilirsin bende onları araştırıyorum.Bende mühendislik öğrencisiyim bende şu an yazılım için arıyorum.
    Ama 5000 liralara kadar çıkabiliyorsan asus n552 uzun süre işini görür 2 tane arkadaşım da var

Bedo napiyorsun.dgs ile gectin galiba tebrikler 😆

• pesimist_user P kullanıcısına yanıt
    iade nasil oluyor acaba kac gun sonradan

mesela ben 1 gun kullandim iade oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWaen

iade nasil oluyor acaba kac gun sonradan

mesela ben 1 gun kullandim iade oluyormu

Eğer internetten aldıysan 14 gün içerisinde tüm aksesuarlarıyla birlikte ciziksiz bir sekilde iade etme hakkın var.

• pesimist_user P kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağol :D tanıyamadım :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.