Arkadaşlar 1650 civarına laptop bakıyorum.Ama hangi laptopu alacağımı bilmiyorum.Çok kararsızım.Özellikleri iyi diye casper düşünüyorum ama ne bileyim onada güvenemiyorum.
Üstteki linkteki bilgisayarlardan birini düşünüyorum. CASPER CORE I7 620M -2.66GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD5650-CAM-BT-W7PRE bana iyi gibi geliyor ama tam emin olamadım.Sizden yorum bekliyorum.Üstteki linkteki bilgisayarlardan da olabilir farklı bilgisayarlarda olabilir.Bu arada bilgisayara bol program yükleyecem.Ona göre bilgisayar arıyorum.Öneriler için şimdiden teşekkürler.
dell le casperı aynı kefeye koyan zıhnıyet olmaz zaten
Hocam şimdi sana Casper al korkma desem arkadaşlar tepki gösterecek. İyi bir makine almak istiyorsan özellikleri İ7-640m işlemci ati 5650 ekran kartı en az 4g ram 1333mhz olsun. Bu özelliklerde bir makine bak. Eğer Casper bakarsan bu özelliklere sahip bir model 1650 tl seviyesinde. Bu özelliklerde başka marka bakarsan 2000tl ye kadar çıkman gerekebilir. Gerisini sen araştırıp karar ver. Ayrıca alacağın modelin konusuna bu forumda gir ve yorumları oku