Şimdi Ara

ACİL !!! LINKSYS FIRMWARE UPGRADE -> İNTERNET GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linksys WAG54G üzerinde gelen firmware ile çalışıyordu.Forumlarda firmware upgrade edilmesi şiddetle tavsiye edildiği için upgrade yaptım.Ve dsl yeşil-internet kırmızı ne yaptımsa düzelmiyor,internete giremiyorum(ttnet problemiyle ilgili değil,aynı hatta x5 modem çalışıyor)Bu konuda epey tecrübeli forum üyeleri olduğunu biliyorum.Acil yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• bu ne _ans bre
    dün gece ben de yapt1m ama gitti gelmedi
    tamam dün internette s1k1nt1 vard1 ve kesikti ama bu gün de routerdan yok
  • Arkadaşlar panik yapmayın. Aynı durum bende de vardı. Sabah düzeldi. Linksys DSL yeşil intenet kırmızı idi. Telekomu aramaya çalışırken gözüm üstündeydi. Bir baktım bir anda yeşile döndi. Bu arada ttnet cevap vermiyor tabii.
  • ftp://ftp.linksys.com/international/firmware/

buraya giriniz..en son versiyon firmware ile sorunsuz çalısıyor..198.168.1.1 yazdıgımnda modem ayarlarına giremiyordum..şimdi sorun kalmadı(Firmware Version: 1.02.7 yukledim)

selamalr
  • Slm..

Peki firmware AnnexA mı yoksa AnnexB mi?
  • Linksys WAG54G ya frimware nasıl yükleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super_startem -- 14 Ocak 2005, 13:27:28 >
  • quote:

buraya giriniz..en son versiyon firmware ile sorunsuz çalısıyor..198.168.1.1 yazdıgımnda modem ayarlarına giremiyordum..şimdi sorun kalmadı(Firmware Version: 1.02.7 yukledim)

selamalr

198 li yazarsan girmez tabiki. 192.168.1.1 girersen yazar....

yeni yazılım için adminden upgrade kısmını tıklıyorsun.
    tabi önce bu programı bilgisayarına indirmen lazım
    ordan yükleyebilirsin.
    1.02.07 harika
    ancak wireless üzerinden modeme ulaşmak istediğinizde onu aktif yapmanız gerekiyor.
    Wireless kısmından...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ben 1.2.7 yükledim 192.168.1.1 ile linksys setup sayfasına giremiyorum internet bağlantısında sorun yok ne yapmam gerekir.
  • wireless olarakmı bağlanmaya çalışıyorsun...
    eger öyleyse
    kablo ile bağlanıp
    wireless kısmından advantage wireless setup kısmından managament via wireless enable yapmanız gerekiyor.
    kolay gelsin.
  • ben daha önce baglanıyordum firiwall yükleyince gitti 192.168.1.1 yapıyorum sayfayı açmıyor
  • bu modemden memnunmusunuz
    tavsiye edermisiniz ?
  • bunu ben araştırıp aldım robotix den 5 kat daha tavsiye ettiler memnunum tavsiye edebilirim
  • Arkadaslar bide en yeni beta firmwareyi deneyin ben kullandım sorun yok

http://rapidshare.de/files/5418960/WAG54G_AnnexA_ETSI_v1.03.0_beta4_00_code.zip.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.