Arkadaslar merhabalar. Uzun bir sure g5 ile g7 arasinda kaldiktan sonra bugun sabah kalkar kalkmaz g5 siparisimi verdim. Ama g5 imi oyle masada falan ziyan etmek istemiyorum :). Uzun lafin kisasi g5 ten en iyi performansi alabilecegim mousepad onerilerinizi bekliyorum. Tabii fiyat konusunda da cok pahali urunler tavsiye etmezseniz sevinirim. Hatta burda mousepadini satmak isteyen arkadaslar olursa konusabiliriz. Bir iki gun icinde mouse gelmeden mousepadi de almak istiyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler.
Tek marka
Bende yeni aldim cok memnunum ama bulmak cok zor az sayida geliyor.Ben sanalmarketim.com dan aldim.
Razer MantisSpeedpad
bendede razer var exactmat çift taraflı hem speed hem control bunu bulman biraz zor olacaktır ama bu aralar oldukça popüler olan steelseries padlerden alabilirsin baya bi çeşidide var www.shop4gamers.com
Eğer bulabilirsen, X-Ray Thunder 9
biraz bekleyebilirsen nova marka çaıkacak bende onu beklıyorum bekledıgıme insallah deger hepsiburada.com üzerinden satısa cıkacak http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2350
Nova killer fenaya benzemiyor aslinda ama yine de denenmis ve iyi performans veren mousepadler daha garanti olur gibi geliyor. Aklimin bir kosesine yaziyorum 21 ine kadar pad almamissam almayi dusunebilirim ama dedigim gibi bu 1-2 gun icinde bi tane amak istiyorum. Bu arada yukarida sayilan mousepadler den 2. el satmak isteyen olursa bana ulassin lutfen.
G1 mousum var,pad al pad al dediler steel qck+ pad aldım,normal bezden hiç bir farkı yok.Para tuzağı pad söyleyeyim sana.Pişmanım aldıgıma.
Steelpad qck+ kullanıyorum G7 ile.Ucuz ve kaliteli bence.Üstelik mouse skatezlerini koruması nedeniyle içim oldukça rahat
steelpad 5l yada ss diye bi mousepad var yanında mouse skatez i filan hediyeli onu tavsıye ederım(hem beleş skatez)