Şimdi Ara

acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir konuda bilgi almak istiyorum bir araç almaya karar verdim ve araçta 3 adet hasar kaydı var birinde agır hasar yazıyor ve fiyatları 3 ününde yok sorum şu bu araç trafiğe çıkabilirmi kullanırken bir sorun teşkil edermi alacağım arkadaş ön kaputunun değişik olduğu aracım komple boyalı oldugu ve kapının değişik olduğunu söyledi başka sorun sıkıntı yok dedi kaskodan para almak için yapılmış söylemesi bi fiyat yazmayan ağır hasar nedemek oluyor trafikten men mi bu araç yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: drill_85

ben bir konuda bilgi almak istiyorum bir araç almaya karar verdim ve araçta 3 adet hasar kaydı var birinde agır hasar yazıyor ve fiyatları 3 ününde yok sorum şu bu araç trafiğe çıkabilirmi kullanırken bir sorun teşkil edermi alacağım arkadaş ön kaputunun değişik olduğu aracım komple boyalı oldugu ve kapının değişik olduğunu söyledi başka sorun sıkıntı yok dedi kaskodan para almak için yapılmış söylemesi bi fiyat yazmayan ağır hasar nedemek oluyor trafikten men mi bu araç yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kaskodan para almak için yapılmış olayı hikaye bir kere. ayrıca aracın hoşafı çıkmış sanırım. eğer arabanın temiz olanıyla sizin bu bulduğunuz arasında fark çok yoksa bulaşmayın, zira aradaki farkı zaten ustalara verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetayranci -- 20 Ocak 2016; 17:42:46 >

• Ağır hasarlı yada pert kayıtlı da olsa şu an yürürlükte olan yasalara göre çalışır yürür hale gelecek şekilde tamiri mümkün olan araçlar için trafikten men gibi bir durum sözkonusu değil. Ayrıca yanılmıyorsam aracı sorgulayabildiğinize göre araç şu anda trafik tescili yapılmış demektir, yani trafiktedir.

En sık söylenen yalanlardan biridir kaskodan para almak için ağır hasar yada pert kaydı olduğu. Elbette gerçek olması ihtimali de vardır ama bu riski almaya değer mi orası size kalmış. Tamirci bir arkadaş takla atmış şasesi oynamış aracı bilerek aldı, tamirini güzelce yaptı, güle oynaya bindi, fakat adam 40 yıllık usta. Arabanın hasarına hiç aldırmayan ve ağır hasarlı arabaya bilerek binen de var, sıfır aldığı aracında önemsiz bir hasar oluşunca bunalıma giren de var. Burda önemli olan sizin almak istediğiniz araçtan olan beklentiniz nedir? Uzun süre binmek için almak niyetindeyseniz iyice baktırmadan incelemeden asla araç almayın. Sorgulamalarda görünmeyen kaza ve hasar kayıtları da olabileceğini unutmayın. Hasar kayıtsız diye aldığınız araç pert bile çıkabilir, forumda da örnekleri var.

Son olarak ağır hasar kayıtlı ve komple boyalı bir aracı şahsen ben bedava bile verseler almam, alırken herşey düzgün görünse bile sonradan illa ciddi masraf çıkarabileceğini ve elden çıkartmak istediğinizde zorlanacağınızı unutmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.