Şimdi Ara

ACİL!! Lütfen Bakın-'WWE TUBE- Yasaklı Site' Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wwe tube diye bir app buldum. smackdown vb. videoları barındırıyor ama izlemeye çalıştığımda türk telekominikasyon tarafından yasaklanmış olduğunu görüyorum. İphone'da yasak sitelere veya normal yoldan youtube'a direk girme yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscancan

Arkadaşlar wwe tube diye bir app buldum. smackdown vb. videoları barındırıyor ama izlemeye çalıştığımda türk telekominikasyon tarafından yasaklanmış olduğunu görüyorum. İphone'da yasak sitelere veya normal yoldan youtube'a direk girme yolu var mı?

telefon Türkiye'den alınmış faturalı heralde ?
  • Turkcell'den almadım. Yurtdışından gelmiş cihaz herhalde. Evdeyim ve wifi'dan internete bağlanıyorum ve dediğim gibi siteler bir türlü açılmıyor. İphone için de ultrasurf gibi programlar var mıdır?
  • Birden aklıma bilgisayarda youtube'a nasıl girdiğim aklıma geldi. İphone'un host dosyasını buldum editledim sonuna da 208.117.236.70 youtube.com
    208.117.236.70 ekledim ama hala youtube açılmıyor. Başka önerisi olan?
  • 107 kişi bakmış bir kişi yorum yapmış... Ne olur yardımcı olsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscancan

Turkcell'den almadım. Yurtdışından gelmiş cihaz herhalde. Evdeyim ve wifi'dan internete bağlanıyorum ve dediğim gibi siteler bir türlü açılmıyor. İphone için de ultrasurf gibi programlar var mıdır?

arkadaş benim ipod touch yurtdışından gelme ve youtube gibi programı engelsiz giriyorum ayar falan yapmadan eğer youtube programından bağlanamıyorsan demek ki senin iphone türkiyeden alınmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.