Bildirim
ACİL!! Lütfen Bakın-'WWE TUBE- Yasaklı Site' Sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bariscancan
Arkadaşlar wwe tube diye bir app buldum. smackdown vb. videoları barındırıyor ama izlemeye çalıştığımda türk telekominikasyon tarafından yasaklanmış olduğunu görüyorum. İphone'da yasak sitelere veya normal yoldan youtube'a direk girme yolu var mı?
telefon Türkiye'den alınmış faturalı heralde ? -
Turkcell'den almadım. Yurtdışından gelmiş cihaz herhalde. Evdeyim ve wifi'dan internete bağlanıyorum ve dediğim gibi siteler bir türlü açılmıyor. İphone için de ultrasurf gibi programlar var mıdır? -
Birden aklıma bilgisayarda youtube'a nasıl girdiğim aklıma geldi. İphone'un host dosyasını buldum editledim sonuna da 208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 ekledim ama hala youtube açılmıyor. Başka önerisi olan? -
107 kişi bakmış bir kişi yorum yapmış... Ne olur yardımcı olsanız? -
quote:
Orijinalden alıntı: bariscancan
Turkcell'den almadım. Yurtdışından gelmiş cihaz herhalde. Evdeyim ve wifi'dan internete bağlanıyorum ve dediğim gibi siteler bir türlü açılmıyor. İphone için de ultrasurf gibi programlar var mıdır?
arkadaş benim ipod touch yurtdışından gelme ve youtube gibi programı engelsiz giriyorum ayar falan yapmadan eğer youtube programından bağlanamıyorsan demek ki senin iphone türkiyeden alınmış...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X