Şimdi Ara

Acil Lütfen : Fdisk ve XP Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Seagate 7200 UDMA HDD var. Fdisk yapmak istediğimde 80GB olan HDD'yi 10GB olarak bana sunuyor. Ben yine de bu 10GB alanı tek bölüm olarak ayarladım. Format attığımda 80GB'a yakın bir alanın formatlandığını gördüm.Zaten formatlama uzun sürdü. (Bu arada Fdisk başlarken büyük disk desteğini etkinleştirdim. )

İşletim sistemini kurmaya başladığımda, ilk ekranda yüklenen dosyalar tamamlanıyor, sonra ekran kararıyor ve arakasından mavi ekranda genel hatlarıyla ;

Bilgisayarınızda virüs olabilir. herhalde disk bölümleme ve denetleme ile ilgili ve daha başka birkaç mesaj çıkıyor ve bu ekrandan reset ile kurtulabiliyorum. başka bir tuş kullanmama izin vermiyor.

Problemin neden kaynakalandığı ve ne yapmam gerektiği hakkında acilen bilgi verirseniz çok sevinirim

Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcomputer -- 5 Eylül 2007; 23:39:49 >

• quote:

Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için Windows kapatıldı.

Bu, durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız,
    bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa, aşağıdaki adımları izleyin:

Bilgisayarınızda virüs kontrolü yapın. Yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın. Sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin.
    CHKDSK /F komutunu calıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Teknik bilgiler:

*** STOP: 0X0000007B (0XF7CAE524, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

diye bir ekran geliyor değil mi ? :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17291732/tm.htm
    yukarıdaki konu dün benim açtığım bir konu :)
    sanırım aynı sorunu yaşıyoruz.

• donanimsal bi sorun bir çok seyden kaynaklanıyor olabilir 1.ram 2.harddisk 3.Kasadan şase yapıp hataya neden oluyor (kasadan kaynaklanıyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.