Şimdi Ara

ACİL MATEAMATİK YAYINLARI SORUYOR.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
30.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İbrahim turan başay İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 11 ayda yks halledilir mi kökten eşit ağırlığım matematik temelim sağlam tyt de tek Polinom fonksiyon kümeler kaldı problemleri yapabiliyoruz bazen diyorlar sen troll müsün olm 11 ayda ben matematiği min 35 net yaparım falan diyorlar bunu Sormamın sebebi 1 yıl çalıştığı halde ayt matta batıran kişilerden dolayı demek ki yetmiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 23 Temmuz 2021; 22:23:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Kanka gecen sene 5k girecegime emindim aksilik yaşadım 26k geldi elim tercihe gitmedi

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

Biraz daha somut anlatır mısın? Netlerini yazıp istediğin sırayı yazar mısın?

Hocam Ea 70 tyt 35 ayt ne getirir sizce birçok arkadaşımız bu net skalasini merak ediyor Ea ci tayfadan gecen sene 75 52 yapmıştım çok anormal bir düşüş yaşadım istisna olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 23 Temmuz 2021; 22:24:24 >
  • hocam bu sene bir arkadaşım sizin ilk 12 soru denemenizi almıştı sonra bi denemenin direkt acil tytden testi geçirilediğini farkettik. bence çok beğenildiyse ve önemli görüldüyse aynı soruları kullanmanın mahsuur yok ama bu şekilde tüm testi kopyalamak hoş olmaamış bence

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt

şaaaak

• Tyt soru bankamız kolaylaşmadı sadece hantal soruları attık..rahatlıkla çözebilirsin çok faydasını göreceksin..DENEME DEPOSU yayınlarını da takip et yeni denemeler çıkardık😊👍🌸

hocam tyt 75 net ayt 45 net (mat kısmı 15 sos1 30 şeklinde) OBP ise 88.
    130k'dan mezuna bırakmıştım hocam bu netler ile 20 bine dayanır mıyım eşit ağırlıkta?

Bide sizin soru bankanızda Üslü sayılarda devirli ondalıklı sayılar var ben yks de hiç öyle soru tarzı görmedim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 23 Temmuz 2021; 22:25:39 >

netlerini yazar mısın

70 tyt 35 ayt hocam (EA) 30 Edbsos 5 civari Mat bekliyorum maalesef asiri berbat geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 23 Temmuz 2021; 22:27:50 >

konularım kitaplarım bitti 2-3 güne başlıcam nasipse

insallah oyle olur hocam, denemelerinizle beraber iyice kapanir eksikler herhalde. deneme deposunu yeni duydum yarin ders cikisi islere ugrarim. vakit ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

İlk 12 soru denemesini piyasadan kaldırdıktan sonra biz o soruları tyt kitabına aldık. Aynı anda sorular iki kitapta olmaz😊 sahaftan almıştır

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    mathnasium

• göklerden gelen bir 2015 var mıdır hocam?

• Hocam allah kitap peygamber zeus aşkına SML hoca ile çalışmayı bırakın. Youtube ayt tyt soru bankası çözüm videolaeına bakın anlarsınız yorumlarda herkes isyan ediyor dislike dolu videolar. Normalde iyi hocadır eyvallah kendi çektiği konu anlatımları da iyidir ama sizin kitaplarınızı tam anlamıyla BER-BAT çözüyor. Dikkate alın lütfen bi öğrenci olaeak yorumumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu 35 ayt nin ne kadarı mat

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.