Şimdi Ara

ACİL MATEAMATİK YAYINLARI SORUYOR.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
30.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İbrahim turan başay İ kullanıcısına yanıt

Hocam ayt matı full yapan var forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben inşallah hacettepe diş istiyorum. İnşallah 2018'den iyi gelir hocam. Çok zor durumdayız burada millet kafayı sıyırdı iyice sıralama düşünmekten.

• hocam kalitenize guvendik incelemeden tyt soru bankanizin 2022 basimini aldik. gereginden fazla kolaylasmis, baya baya kolaylasmis. sene icerisinde denemeler disinda ayrica bir calismaniz olacak mi 2021 tyt benzeri sorular icin?

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    18×0,77 geldi bende (sadece aytye ekledim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam son günlerde çok karamsarlaştım 2019 dan bile kötü geleceğini düşünmeye başladım.Bilgisayar mühendisliği hedefim öncelikle Okursam sanırım ya ankara ünide ya da kendi şehrimde uludağda okuyacağım.Diğer planım da gebze teknikte makine mühendisliği okumak.Mühendislik konusunda kesin kararlıyım kısacası

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Ya bu hocamız ayrı bir olay :D. Forumda daha böylesini görmedim 12'yim ilk senemdi aytde 31 tane falan doldurdum yazıklar olsun bana (31 - 0 gelse yine kurtarırdı ama 4 fire verdim sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 23 Temmuz 2021; 22:13:33 >
  • Çıkmış soruları çözerken 2013 Lys matematik testine bakıp vay be buna girenler de varmış şimdiki sınavlara bak bir de demiştim kendi kendime, daha sonra dediğinize göre 2013'ten daha zor bir sınavla karşılaşmışız ahahahhhah.

• hocam eger gercekseniz kitaplarinizi ne kadar calinti sorular olsa da cok begendim fakat sorulari cozen sml hocayi degistirmenizi (hoca yazili cozumleri okuyor sitenizdeki mesela orada bir islem hatasi var ise kendisi de ayni hatayi videoda yapiyor soruyu okuyup anladigini bile zannetmiyorum kendisinin)

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

boşver benim 2. senem 29 işaretledim

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir de utanmadan ortaokulda olimpiyat falan düşünmüştüm zamanında jskakaoalal

• hocam deneme deposu sayıların seviyesi nasıl orta zor ?

• Hedefim iyi bi okulda diş acilin çözmediğim kitabı kalmamıştı yine de 31 tane yapabildim  

Sizce bu sene de sınav tarihinde 2013-2015 gibi konuşulur mu

• Hocam Ea için 2018×0,5 beklemek çok mu fazla iyimserlik olur

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    bana 0.7 de olur hocam bişi söyleyin nolur

• Deneme deposu SAYILAR kitabı bu seneki sınav dahil her sınava uygun bir kitap oldu.ilk alınıp çözülecek kitaptır.( konular bittiyse) içinde çok kolay sorular da var ama terleten soru miktarı da az değil😊👍🌸

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Kanka 0,3 falan anca kurtarıyor beni :D 26k dan mezunum 2018 e göre 70k falan geliyo gecen seneye ne kadar yakın gelirse o kadar iyi gecen seneden iyi gelme ihtimali yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 23 Temmuz 2021; 22:21:4 >
    abim ne istiyodun sen niye kaldın

Hocam 19x0.5 gelebilir 18 0.5 imkansız bence inşallah gelir benimde çok işime gelir gelse

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.