Hocam ayt matı full yapan var forumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam ayt matı full yapan var forumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben inşallah hacettepe diş istiyorum. İnşallah 2018'den iyi gelir hocam. Çok zor durumdayız burada millet kafayı sıyırdı iyice sıralama düşünmekten. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@The Killing Road öhöm |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 23 Temmuz 2021; 22:13:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
boşver benim 2. senem 29 işaretledim |
hocam deneme deposu sayıların seviyesi nasıl orta zor ? |
Hedefim iyi bi okulda diş acilin çözmediğim kitabı kalmamıştı yine de 31 tane yapabildim Sizce bu sene de sınav tarihinde 2013-2015 gibi konuşulur mu |
Deneme deposu SAYILAR kitabı bu seneki sınav dahil her sınava uygun bir kitap oldu.ilk alınıp çözülecek kitaptır.( konular bittiyse) içinde çok kolay sorular da var ama terleten soru miktarı da az değil😊👍🌸 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 23 Temmuz 2021; 22:21:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam 19x0.5 gelebilir 18 0.5 imkansız bence inşallah gelir benimde çok işime gelir gelse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |