< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 23 Temmuz 2021; 21:31:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ACİL MATEAMATİK YAYINLARI SORUYOR.. (3. sayfa)
-
-
Ayt 60-70 aralığındaki öğrencilerin ,tyt 80-90 öğrencilerinin aytlerine ve tytlerine 6şar net ekleyip 2020 sıralamalarına bakması sizce nasıldır hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
22 için hazırlanacak denemelerde zorluk seviyesini arttırmayı düşünüyor musunuz
-
Hocam bu sene mi 6 taneydi, 2018de mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar. Geo mat denemeleri çok sağlamdı 20 yılında.
Geçen yıl yerleştim istediğim bölümü yazamayacağım sadece iş ilanı vereceğim.
İngilizcem iyi seviyede çevirmen ihtiyacınız olursa haber verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenofDisaster19 -- 23 Temmuz 2021; 21:34:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam teşekkür ederim
-
Değerli arkadaşlarım yayınlarımız için her türlü eleştiriye açığız🙏😊 ama onu ayrı bir başlıkta konuşalım mümkünse..şu kadarını söyleyeyim geçen seneki sınavı yapanlarla bu seneki sınavı yapan aynı kurumun iki sınavına bakarsak burada en az suçlu olan bizler hiç suçu olmayan ise sizlersiniz.
-
hocam boğaziçinde herhangi bir mühendislik geçiyor içimden ama gerçekçi olursam itüde veya bahçeşehirde 10 15k arası bir müh. olabilir
Cansın..🙏😊
-
hocam bir de problem kitabınızı sormak istiyorum 345 de fazla zorlanmadım sizin problem kitabı bana kolay gelir mi yoksa geliştirir mi?
Sağ olun hocam:)
Hocam 2.sınav için en zoruydu demişsiniz.peki tyt mat sınavı da sizce en zor sınavlardan mıydı ? veya 2013den bu yana olanlar arasıdan en zoru mudur?
-
Kesinlikle arttıracağız..Ama ÖSYM seneye bu kadar seçici soruyu biralarda sormaya cesaret eder mi bilemem😊
-
hocam 11. sınıftayken okuldaki matematik hocamız vardı aydın bey zorla tüm okula derste kullanmalık acil tüm kitapları aldırdı. benim de derslerim kötüydü o aralar çözememiştim çözemedim diye de düşük verdi sözlüme bunun suçlusu kimdir. şu an obpm çok kötü olduğu için istediğim bölüme yerleşemeyebilirim
-
Kahrolsun amerikan emperyalizmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 2018e göre 7net falan düşüldüğünü söylediniz 7net eklesek ve 2018e göre hesaplama yapsak nasıl olur fen de daha zordu tytde yine de sadece mata ekleme yaparak hesaplama yapmak daha garanti olur diye düşünüyorum doğru mudur
Yerleşemezsen söz sana 2 kitap armağan edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim turan başay -- 23 Temmuz 2021; 21:48:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X