Eyvallah gerçekmiş :) |
ACİL MATEAMATİK YAYINLARI SORUYOR.. (2. sayfa)
-
-
Gtü bilgisayar müh ve boğaziçi yönetim bilişim isterler hocam burdakiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoş geldiniz hocam. Forum geneli diğer mecralara oranlara çok daha kötümser, bilgi sahibi birisinden böyle yazılar görmek mutlu ediyor insanı 🙃
İstanbul/Veterinerlik istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NDHAGGDHBADYSBHDJHDH
hacettepe ie
odtü ce
ytü makine
gelecek sıralamaya göre değişebilir
-
Hocam sene içinde abartısız söylüyorum ayt soru bankasını çözerken zevk alıyordum çol mutlu oluyordum herhalde kafayı yemiştim o aralar. Teşekkürler öncelikle. Tıp istiyorum ben de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hukuk bölümünden ilerlerlemek istiyorum hocam tabii başarılı olduysak
Hocam hos geldiniz geometri kitabınızı ıle denemelerınızı kullandım sınav ne kadar bizi uzse de hos sorular vardı cıdden Ege Tıp istiyodum bu sene olmadı nasıpse seneye artık.
hocam hukuk istiyorum, sıralamaya göre değişir üniversite ama Çukurova. hoşgeldiniz
hocam pardon konuda asılsız iddalarda bulunduğum için :D
ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum özyeğin veya bahçeşehir.
benim bir sorum olacaktı salihlide acil matematik kursu varmış isminizi çalmışlar sanırsam dava açmayı düşünüyor musnuz?
-
hocam reel olduğunuzu kanıtlamak için bugün instagramdan benimle ne konuştunuz kendinizi sürprize hazırlayın demiştiniz
hocam bu arada önemli bir şahsiyet olduğunuz için forum yetkilileriyle iletişime geçip hesabınıza özel rütbe alabilirsiniz sanırım Acil yayınları yazarı şeklinde
-
Ayt de 6 tane eleyici soru vardı.33-34 yapan Full yapmıştır
-
yararlı up
-
Bence çalma/dava işlerine hiç girmesinler
Hemen cevaplayayım..Yazarlıkta literatür tarama vardır.Bu sene herkes gördü ki ÖSYM de literatür taramıştır.Rus olimpiyatlarından iki sorunun benzeri vardı.Bizim kitaplarımızda da beğendiğimiz 8-10 kadar çeviri soru vardır.😊👍.
-
Hocam ayrı bir başlıkta yayınınızla ilgili öneri istek şikayet alabilirsiniz bence.Buradan size yazılacak çok şey olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X