mercury de car satan varsa forumdan bana ulaşın lvl50+ olabilir blade hariç
72 Light Cold Nuker.. Xaolin Ama 50+ dediğine göre bütçen düşük galiba..
senin cara bi bakabilirmiyim görmüştüm amaşimdi konunu bulamadım belki anlaşırız
56Lv €u 2H/Warrior+Bard Farmı gayet iyi. Şeytan kanadı + Korsan şapkası + Penguen + Bitmiş kedi + 15Silk Laila_ Karakter itemsizdir, bankasında elixser vs bulunmaktadır. Pm attım.
war kardeşim 52 Lv wizard we 64 ten düşme 59 Lv nuker hangisini istersen pazarlık yapılabilir msn den ss de atarım Greeceye geçiyorum artık zekail_abidin@hotmail.com dan ulaşabilrisin
52 nuker xianda. itemli. elinde sos +4 var. üzerinde 2 tane sos var. skilleri biraz kötü. yanında baya itemi olan 34k spli farma başlamaya niyetlendiğim blade char var. 2 adet gdf santa gloves. 42+5 sos blade. 32 sos axe birsürü moving speed scrool, trigger vsvs. var. kasada birsürü elixir var. başka bir charda 4 adet 5d male sos prot var. 15m para falan var. ss koyamadım ilerde satışa çıkaracam o charı.
bir de 27 günlük tbot yükledim chara. istersen charda kalabilir istersen aktarabilirim. ama 20 ytl eklerim üzerine
2 level %114 guild de verecem.
82 blader ve 90 glavier var he birde 80 wizard var he birde sp kastırdığım çar var he bide başka satılık yok galiba