Şimdi Ara

ACİL MODEM KONUSUNDA YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleykum arakdaslar daha oncede konu acmıstım bu konu hakkında yine açıyorum farklı bir şekilde lütfen anlayan bilen arkadaslar yardımcı olsun 3 katlı evimiz var aile apartmanı kablolu modem var 3. katta ben 1. katta oturuyorum wireless modeme cevirmek istiyoruz hem kablolardan kurtulmak hemde laptop ve telefonlarıda kullanabilmek için ama Linksys yi al sıkıntı olmaz diyenler oldu 3. kata 300mbs li bir modem al kendi evinete router (köprü) yap diyenler oldu açıkçası ben bu modem işlerinden anlamıyorum sadece modemlerin en iyisinin cissco oldugunu onunda büyük şirketlerde kullanıldıgını evler içinde Linksys önerildigini biliyorum fakat bu modemlerin fiyatrları pahalı simdi alıp elimde patlamasın teknolojiden anlıyorum meraklıyım arastırmayı severım sureklı piyasayı kontrol eder bakarım nelerın olup bittigine fakat modem işinden hiç anlamıyorum baglamak kopru kurmak falan filan uzun lafın kısası arkadaslar bir yardımcı olunda ben bu sorunu cozeyım. Ne almalıyım nasıl köprü yapmalıyım yardım.

• FatihSzn kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam da... markada takılı kalmayın, her markanın ihiyacınıza çözümü olabilir.
    Bana sorarsanız modemi orta kata taşıyın. En basit ve kolay yöntem bu. Orta halli bir wifi modem bütün katlara sinyali ulaştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Aleyküm selam da... markada takılı kalmayın, her markanın ihiyacınıza çözümü olabilir.
    Bana sorarsanız modemi orta kata taşıyın. En basit ve kolay yöntem bu. Orta halli bir wifi modem bütün katlara sinyali ulaştırır.

Markada takılı değilim önemli olan bana sağlayacağı yarar. Orta kata taşıyamam cunku hat en ust katta bır apartman. Şu şekilde düşündüm benım eve gelen kablonun ucuna wireless modem takabilir miyim?
  • FatihSzn kullanıcısına yanıt
    Evinize kablo zaten adsl modemden geldiği için ayrıca wireless modem takmak anlamsız olur. O kabloyu şöyle bir cihaza takarak evinizi kablosuz besleyebilirsiniz
    http://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/wre2205.shtml?t=p
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    aynısı bir zamanlar kullandım. Gayet başarılı. Komuşuda olan modemden kendi evime kablo çektim ve bu genişleticiyi taktım. Laptop ve telefondan çok rahatlıkla kullandım.
  • bütçe ne kadar ? bulunduğunuz yerde ısı yalıtımı ve kartonpiyer var mı ? ne kadar alana yayın yapmak istiyorsunuz ? kablosuz yayında kesinlikle hız kaybı olacaktır ama bu durum bulunduğunuz yerin fiziki koşullarına göre modemle bağlanacak yer arasında ne kadar mesafe olduğuna, duvarların kalınlığına modemle aranızdaki engellerin ne olduğuna göre değişiklik gösterecektir kablolu kablosuz dağıtım yapan iyi bir modem ile modemin bulunduğu kata kablosuz yayın yapıp diğer katlara modemden kablo ile bağlantı alıp kablo ucuna Access point takmak suretiyle yayın alanınızı tüm katlara yayabilirsiniz kafanızı karıştırmak istemem siz beklentilerini sorduğum sorulara cevap vererek belirtin size daha iyi yardımcı olayım.
  • 3katli binada en üst katta modem ben 1. Kattayim kablolar cok dağılıyor sikinti çıkartıyor ve telefon laptop vs kullanilmiyor bu durumda. Benim amacım kablolardan kurtulup telefon ve laptopu aktif hale getirmek. Ama olmayacak gibi geliyor gelen yorumlara göre. Evde isi yalıtım kartonpiyer falan yok. Düz 3 katlı bina en üst katta modem var 3kat kullanıyoruz nasıl halledebilriim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.