Şimdi Ara

Acil Modem yada Routher Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda hakikaten kafam çok karıştı ve yardıma ihtiyacım var.Esas olarak önceliğim hd film stream etmek ve evin heryerinden wifi ye ulaşabilmek öncelikle konfigirasyonum şu mac book air samsung d8000 tv ve 8 megabit internet 1tb harici hdd ve airies 6271 modem bu sistemde dlna üzerinden laptop tan 720 p filmler de bir takılma yaşamadan ve bazı bitrate i düşük 1080 p filmleri de sorun olmadan izliyorum.Ancak normal bitrate değerli 1080 p filmlerde takılmalardan dolayı dlna üzerinden izleme şansım olmuyor bunları mecburen önce hdd ye atıyorum onuda tv ye bağlayıp bu şekilde izliyorum.

Ancak ben bunları laptoptan stream edip takılma olmadan izlemek istiyorum elimdeki modemin bu iş için yeterli olamadığını biliyorum b/g destekliyor ve 54mb/sn veri akışı sağlıyor.Yeni bir modem yada routher almak için araştırmaya başladığım da acayip bir kafa karışıklığıda başladı elimdeki laptop yeni 802.11 ac yi destekliyor telefonda öyle ancak televizyon n destekliyor ve gigabit ethernet i yok normal etherneti var dolayısı ile sanırım benim ac destekli hızlı bir routher yada modeme ihtiyacım yok çünkü bir alet bile n bağlanırsa ac performansı alamayacağım söyleniyor n dual bant aletleri inclediğim de kullanmayacağım bir sürü özellik için gereksiz yere para ödeyeceğimi görüyorum ancak performaslı aletler olduğu söyleniyor daha alt giriş seviyesi roother ve modemler den de istediğim performansı alıp alamayacağımı bilmiyorum asus un ürünlerine daha yakın gibiyim ancak bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.Bu konuda deneyimi olanlar ve kullandığı memnun olduğu marka ve model konusunda tavsiyelerde bulunurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_35 -- 14 Eylül 2013; 10:45:04 >

• up
  • Çok zor bi şey mi sordum yokmu kimse yardımcı olacak
  • Rt-n56u dan cok memnunum evde kullaniyorum, ac olsun rt-ac66u kadar pahali olmasin diyorsaniz rt-ac56u dusunebilirsiniz router degil de modem istiyorsaniz dsl-n66u yu dusunebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkür ederim ben asus dsl N55u yu baya bir inceledim ve ona yakındım sizin verdiğiniz bu modeller ve benim düşündüğüm arasında özellikle hd film stream etme ve kapsama alanı ile ilgili ciddi farklar var mı sizin kullandığınız modellde 1080 p film i kesintisiz takılma olmadan izleyebiliyormusunuz eğer benim düşümdüğüm 55u modelini alırsam aynı performansı alablirimiyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_35

cevap için teşekkür ederim ben asus dsl N55u yu baya bir inceledim ve ona yakındım sizin verdiğiniz bu modeller ve benim düşündüğüm arasında özellikle hd film stream etme ve kapsama alanı ile ilgili ciddi farklar var mı sizin kullandığınız modellde 1080 p film i kesintisiz takılma olmadan izleyebiliyormusunuz eğer benim düşümdüğüm 55u modelini alırsam aynı performansı alablirimiyim acaba

ilk soru, modem özelliğine ihtiyacınız var mı ?

var ise 2 seçeneğiniz var dsl-n66u veya dsl-n55u.

vdsl bağlantıya ihtiyacınız varsa da bunlar arasında dsl-n66u seçeneğiniz olabilir.

dsl-n55u 8-9mb/s ye kadar kablosuz transfer hızı sağlayabiliyor, dolayısıyla herhangi kalitede 1080p filmi izletebilir diye düşünüyorum

eğer modem ihtiyacınız yok ise router olarak baktığımızda ben rt-n56u'da bağlı olan diskimdeki 17.4gb lik 3d 1080p film i lg smart tv m den takılmadan izleyebiliyorum dolayısıyla rt-n56u ve üzeri bir model mantıken işinizi görmesi lazım. eğer hemen tüm cihazlarınız ac ise rt-ac56u fiyat performans gibi duruyor hem de usb 3.0 mevcut

• Aslında illa modem olsun diye bir şey yok şu anda elimde kullandığım airteis 6271 modem var router ı ona bağlayabilirim kullandığım mac book air ac yi destekliyor telefonda öyle ancak samsung tv n destekli ac destekli tv var mı onuda bilmiyorum dolayısı laptoptan tv ye film stream ettiğim de mecburen n standartını kullanmak zorundayım yanlış mı bilmiyorum dolayısı ile ac konusunda kararsızım eğer tv de ac olsa hiç düşünmeden gidip ac alacağım ve dediğim gibi kulanmayacağım özelliklere gereksiz para vermek istemiyorum birde şunu öğrenmek istiyorum elimdeki 1tb harici hdd yi modem yada router ile paylaşıma açtığımda bunu mac in hdd si gibi kullanabilrimiyim mesela indirmelerimi yada kurduğum programları buraya yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn_35 -- 15 Eylül 2013; 11:59:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_35

Aslında illa modem olsun diye bir şey yok şu anda elimde kullandığım airteis 6271 modem var router ı ona bağlayabilirim kullandığım mac book air ac yi destekliyor telefonda öyle ancak samsung tv n destekli ac destekli tv var mı onuda bilmiyorum dolayısı laptoptan tv ye film stream ettiğim de mecburen n standartını kullanmak zorundayım yanlış mı bilmiyorum dolayısı ile ac konusunda kararsızım eğer tv de ac olsa hiç düşünmeden gidip ac alacağım ve dediğim gibi kulanmayacağım özelliklere gereksiz para vermek istemiyorum birde şunu öğrenmek istiyorum elimdeki 1tb harici hdd yi modem yada router ile paylaşıma açtığımda bunu mac in hdd si gibi kullanabilrimiyim mesela indirmelerimi yada kurduğum programları buraya yapabilirmiyim

Program kurmayi denemwdim ama zaten bagladiginiz diske torrent vs indirebiliyorsunuz istedginz gibi paylasiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.