Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. windows 7 yi başarılı bir şekilde kurdum sonunda restart attı bilgisayar normal olarak ancak bu sefer açılışta "ntldr is missing press any key to restart" hatası veriyor bilgisayar. Açılmıyor. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor? Elimde windows 7 ultimate in korsanı var ondan mı kaynaklanıyor diyeceğim ama dün bir bilgisayara sorunsuz format attım bununla :/
teşekkürler hocam benim sorunum yükleme yaptığım dvd ile ilgiliydi sanırım şimdi başka biriyle yaptım sorun yok gibi.
Bu sorunla karşılaşmak istemeyen arkadaşlar ya orjinal windows dvd si ile yükleme yapsınlar, korsanla yapacaklarsa da olabildiği kadar temiz, içiyle oynanmamış bir windows dvdsi bulsu
dvdye yazarken en düşük hızda ve yazdıktan sonra içeriğini onaylama kutucuğunu işaretleyin.
Bazı yeni nesil makineler ilaçları engelliyor. İlaçsız kurulum yapıp sonra güncel ilacı kullanın. Ya da ayarlarınız kişiselleştiriliyor dedikten sonra dwd'yi çıkartın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme