Şimdi Ara

acil.MSI GeForce GTX 460 Hawk Talon Attack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı aldım simdi kurdum. kartın üzerinde
    kırmızı ışık yanıyo ne anlama geliyo daha driverını felan kurmadım.

• yanar o merak edecek bir şey yok. bende de yanıyor. elektrik aldığına dair bir işaret olsa gerek.
  • daha önceden yanmıyodu
  • Elektirik ile lakası yok, o kırmızı ışıklar ekran kartında kaç tane fazın çalıştığını gösterir, her bir ışık bir fazdır.
  • anladım su anda 2 tane led ışık yanıyo led 1 ve led 2 kırmızı olmaları beni kuskulandırdı. yesil olsaymıs daha güzel olurmus.
  • sistem boşta iken 2 led yanar voltaj ayarlamasını otomatik yapıyor sistem yük altında iken 6sıda yanıyor az güç çekicek uygulamalarda az led yanıyor hocam normal
  • bi furmark yap kaçı yanıp sönüyor görelim merak ettim bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende o modelden kullanıyorum güzel kart aps ısıkları onlar 8 faz var ya kartta onların göstergeleri
  • Bu kartı internetten vatandan aldım dün.Ama ilk modeli geldi talon attack değil.Çekirdek hızı dışında fark varmı sizce.iade etmelimiyim ?
  • çekirdek hızı dışında kartlar tamamen aynıdır.
  • Gpu hızından hariç ramlerde farklıdır. Talon attack 0.4 hawk 0.5 kullanır.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çekirdek hızı dışında kartlar tamamen aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Gpu hızından hariç ramlerde farklıdır. Talon attack 0.4 hawk 0.5 kullanır.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çekirdek hızı dışında kartlar tamamen aynıdır.

Üzerinde Hynix ramler var.Kaç nano saniye olduğunu nasıl anlarız ?
  • http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_6870_PCS_Plus/images/memory.jpg
    ramleriniz bu ise 0.4 yani 1250 hızındadır.
    bende vatandan almıştım kutunun üstünde küçük bir etikette talon attack diye yazar iyice kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 30 Aralık 2010; 18:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_6870_PCS_Plus/images/memory.jpg
    ramleriniz bu ise 0.4 yani 1250 hızındadır.
    bende vatandan almıştım kutunun üstünde küçük bir etikette talon attack diye yazar iyice kontrol ettiniz mi?

Evet resimdekinin aynısı.Kodlarıda tutuyor.Kutusunda talon attack yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 30 Aralık 2010; 19:04:28 >
  • Gpu hızı 790 mı 810 mu?
  • 780
  • bendede talon modeli var demekki 5 ghz kapasiteli bellekler varmış hmm hynx yazıyor bendede ilginç durum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 31 Ocak 2012; 3:06:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.