acil nexus4 s4mini s3 xperiaL hangisi neden? teşekkürler sonradan xperai l ekledim ama esas ilk 3 telefondan hangisini almalıyım? kampanya fiyat performans acısından nexus4 gibi duyuor katıluyor musunuz?
Katılıyorum,Nexus 4 güzel bir seçim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Katılıyorum,Nexus 4 güzel bir seçim.
birazdan alıcam :D:D baskaönerisi olan?
Xperia SP ? ben de ikisi arasındayım büyük ihtimal Sp alıcam :D
sp iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: leader00
nexus4 alındı. 937 liraya mal oldu. maximum kart 100 tl hediye işbankası 22 tl hediye. bence f/p oldum:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: monopasif
quote:
nexus4 alındı. 937 liraya mal oldu. maximum kart 100 tl hediye işbankası 22 tl hediye. bence f/p oldum:D:D
Hayırlı olsun nereden buldunuz bu fiyata ??
quote:
quote:
quote:
Hayırlı olsun nereden buldunuz bu fiyata ??
927 liraya 11 taksit n11 de
quote:
acil nexus4 s4mini s3 xperiaL hangisi neden? teşekkürler sonradan xperai l ekledim ama esas ilk 3 telefondan hangisini almalıyım? kampanya fiyat performans acısından nexus4 gibi duyuor katıluyor musunuz?
peria sp al
iyi fiyata almışsınız. ve bence doğru seçimi yapmışsınız hayırlı olsun :)
o fiyata n11 de sp de alınabilirdi. nexus 4 ısınıyor ve performansı dusuyor.hafıza kartı destegı yok. kamerasıda vasat. ama hayırlı olsun fena telefon degıl
quote:
Orijinalden alıntı: mipa90
o fiyata n11 de sp de alınabilirdi. nexus 4 ısınıyor ve performansı dusuyor.hafıza kartı destegı yok. kamerasıda vasat. ama hayırlı olsun fena telefon degıl
sony ericson telefonum vardı pek iyi şeyler yasamadık ve birde sony arayüzlerini begenmiyorum. ısınma sorunu yokmus. cevremde iki arkadasım kullanıyor. kamerası 8mp bence gayet iyi. hem 100 tl de ucuz. iphone da artıralamıyor... xperialar hos gelmiyor bana ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme